Ambienti on/off

Join the new world

 

Свобода за еЧили!{Вот, моля}Flausino мрази еАржентина:)

Dita 1,724, 22:46 E Publikuar në Bulgaria Bullgaria nga STOYCH3V
Нека покажем, че сме верен съюзник.

Llillo to Didko82 | 2 hours ago
We are now recovering 1 of our regions.
If you can apornos in this mission will be grateful.

the link of the battle: http://www.erepublik.com/es/military/battlefield/32041

and IRC channels where I will be are # eChile.MoD and # zippy.strike

Thanks for your help,

regards,
LLillo [MoD-CL]


Към момента най-много има нужда от D2, D3 и D4Благодаря предварително на всички, които ще помагат!
 

Komentet

Llillo
Llillo Dita 1,724, 22:56

o7

boris2010
boris2010 Dita 1,724, 23:06

o7

red dragon BG
red dragon BG Dita 1,725, 00:30

о7

PegazisBg
PegazisBg Dita 1,725, 00:37

пак ли освобождаваме Чили, за смях :Д

STOYCH3V
STOYCH3V Dita 1,725, 00:38

Ами помолиха ни и мисля че трябва да се включим с каквото можем

Alex Zvezdev
Alex Zvezdev Dita 1,725, 00:51

60 бгн е до там
New Location
Zone C2
Moving distance:3 Travelling cost:60 BGN
не 80 и пак удряме

Alex Zvezdev
Alex Zvezdev Dita 1,725, 00:52

опс до там де Argentina Argentina, Bolivian Altiplano

STOYCH3V
STOYCH3V Dita 1,725, 00:53

В момента Аржентина се бие на 6 фронта. Имаме голям шанс да я вземем без много бой

Vadisz
Vadisz Dita 1,725, 01:21

вот

Kpakpa
Kpakpa Dita 1,725, 02:41

вот

Kpakpa
Kpakpa Dita 1,725, 03:16

до Argentina, Chuquisaca and Tarija също е 60 цената

Desi Dimitrova
Desi Dimitrova Dita 1,725, 04:19

52 о/

Mr.Axelll
Mr.Axelll Dita 1,725, 12:28

При положение, че чилийците са втори в топ еНациите (Аржентина ги води с нкакви си пиклви 50тина човека и се бие на 6 фронта) ми се вижда меко казано чудно как така не могат да си вземат регионите?

ludiqwee
ludiqwee Dita 1,725, 12:35

почти ВСИЧКИ чилийци са в първа дивизия, докато аржентинците имат доста повече играчи в 3 и 4 девизии

DiegoJoak
DiegoJoak Dita 1,725, 18:59

ако те дойдат, те идват, ние имаме най-доброто говеждо месо в света, внимателни, когато погълнат, те могат да станат болезнени

chocho23
chocho23 Dita 1,726, 02:44

v81/s655

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.