Ambienti on/off

Join the new world

 

[FFP][Jour 5] Distribution de nourriture/Food

Dita 1,859, 04:39 E Publikuar në France Rusia nga Mr. Alex Great

Read. Vote. Shout.

Last time I donated: 7,800 wellnes.
What will happen today?
=================================================
Also read: [FFP][Jour 4]«Normandie-Niémen». Prêt à se battre/free q7
=================================================

Bonjour chers lecteurs,

We believe that the hungry and unarmed fighters can not provide any resistance. Therefore, we will do everything so that our citizens have the weapons and food. FFP manifeste.

Distribution de nourriture:
: 600 Wellness

Exigences:
❶ Nationalité eFrançaise;
❷ Force < 2500
❸ Laisser un commentaire: Supply + Voter №
❹ L'espace libre sur Entrepôt

Requirements:
❶ eFrench citizenship;
❷ The strength of less than 2500;
❸ Request in the comments: Supply + Vote № ;
❹ Free space on the stock

Do not worry. If you meet the requirements and post your request (Supply + Vote №) then you get a food. (when I will be online).

Successfully transferred 150 item(s) to ToTo59.
Successfully transferred 150 item(s) to theblackmage
Successfully transferred 150 item(s) to Sans-Sursis.
Successfully transferred 150 item(s) to Azazel Kernat.
Successfully transferred 100 item(s) to Lynx72.
Successfully transferred 100 item(s) to SnakeSubZero.


Credits:
Beaumanoir has transferred 1500 Food to your storage.
J35000 has transferred 600 Food to your storage.
LeTaulier has transferred 100 Food to your storage.

==================================
Archive:
[FFP][Jour 1] Distribution de nourriture/Food
[FFP][Jour 3] Distribution de nourriture/Food
==================================


eFRANCE WILL BE FREE!o7


Regards,
Party President of
FREE FRANCE PARTY
Mr.Alex Great

Add me as friend: +
Shout: erepublik.com/en/article/2180077/1/20 every day you fighting? free 600 wellness for eFrench div.1 or div.2
 

Komentet

Mr. Alex Great
Mr. Alex Great Dita 1,859, 04:42

Please carefully read the "requirements".
1. The strength of less than 2500. + / - 200. Not any more. I check it.
2. I'm not asking to subscribe to my newspaper, I ask correct "Request in the comments".
***************Supply + Voter № ****************

Thank you for your understanding.

LeTaulier
LeTaulier Dita 1,859, 06:03

100 FQ4 Donation

sleepmode
sleepmode Dita 1,859, 06:04

v+sub old shout

Sh3lby
Sh3lby Dita 1,859, 07:05

V14 / OldS

ToTo59
ToTo59 Dita 1,859, 07:57

supply+Voter N°16

Sans-Sursis
Sans-Sursis Dita 1,859, 09:07

supply+ vote N18

theblackmage
theblackmage Dita 1,859, 09:20

merci

theblackmage
theblackmage Dita 1,859, 09:21

Supply + Voter №19

Azazel Kernat
Azazel Kernat Dita 1,859, 09:26

Supply + Voter №20

SuckToDie
SuckToDie Dita 1,859, 09:51

merci

Lynx72
Lynx72 Dita 1,859, 16:02

Supply + Voter №21

SnakeSubZero
SnakeSubZero Dita 1,859, 20:47

Supply + Vote №23

yukyto
yukyto Dita 1,860, 10:27

Supply + Vote №24

33caprica33
33caprica33 Dita 1,861, 00:00

Supply + Vote №32, thanks

Delta74
Delta74 Dita 1,861, 01:09

Supply + Voter № 33

yukyto
yukyto Dita 1,861, 02:15

Supply + Voter № 34

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.