Ambienti on/off

Join the new world

 

『eROC人物趣繪』團聚登山記

Dita 1,899, 02:21 E Publikuar në Republic of China (Taiwan) Republika e Kinës (Tajvan) nga Doris161137
某日eROC的玩家相約去登山


在山腳下先來合照一張!祝大家成功!登山過程中確實很辛苦,但是我們依舊不放棄!似乎是物資準備的不夠,欠缺經驗啊XD
當時大家士氣都很低落......登山還是很危險的,這次就有人差點就滑落山谷了
幸好都平安...加油啊!決不能放棄!都已經到這裡了!只差最後一步了,最終目標就在眼前了!!!成功登頂成功了~~
當然一定要來個大合照!!NO.1:『eROC人物趣繪』傻爸爸-隆美爾
NO.2:『eROC人物趣繪』廚神歌姬-小雞姊
NO.3:『eROC人物趣繪』廚神歌姬-小雞姊(二)
NO.4:『eROC人物趣繪』美味可口-小太爺
NO.5:『eROC人物趣繪』小雞姬與天然鈴
NO.6:『eROC人物趣繪』小雞姬與天然鈴(二)


【濕潤點】報紙內建立玩家閱覽數和各國閱讀人數統計
 

Komentet

calvin123
calvin123 Dita 1,899, 02:24

V2 沙發~~~

Shiki.N
Shiki.N Dita 1,899, 02:26

小太勒?應急糧食...

calvin123
calvin123 Dita 1,899, 02:27

內涵了...最後小太不見了...

MoleeA
MoleeA Dita 1,899, 02:28

v

Ka Me Ra
Ka Me Ra Dita 1,899, 02:31

V
小太永遠與我們(的胃)同在

51f013
51f013 Dita 1,899, 02:36

OAOAOAOOAOAOAOOAOAOAOAOOAOAO

SuBaLu
SuBaLu Dita 1,899, 02:38

V

PttVIP
PttVIP Dita 1,899, 02:40

小太是緊急食糧啊

Linzx
Linzx Dita 1,899, 02:40

wwwwwwwwwwww

TLay
TLay Dita 1,899, 02:41

V
小太....

Godbird
Godbird Dita 1,899, 02:42

V

bbg22
bbg22 Dita 1,899, 02:45

V

hankofficer
hankofficer Dita 1,899, 02:50

V+S

smallalex1243
smallalex1243 Dita 1,899, 02:50

\腿毛/

uedar
uedar Dita 1,899, 03:05

V

ChaiSiMing
ChaiSiMing Dita 1,899, 03:13

……果然最后还是少了点什么吧……

gnsocqdkc
gnsocqdkc Dita 1,899, 03:25

V+S

Chen G
Chen G Dita 1,899, 03:28

V

Tear Star Rain
Tear Star Rain Dita 1,899, 03:29

小太GG

shayumin
shayumin Dita 1,899, 04:42

V \|/

doomg4ster
doomg4ster Dita 1,899, 05:32

V
想想小太 三天前說的話

Yech
Yech Dita 1,899, 05:48

V

csnes4208
csnes4208 Dita 1,899, 06:19

V 洨太 你怎麼不見了~

rommelTaiwan
rommelTaiwan Dita 1,899, 11:15

小太甚麼的果然最好吃了 噗~

wtfchu
wtfchu Dita 1,899, 16:41

V

Nekolan
Nekolan Dita 1,899, 17:43

好嚼好嚼 (́◕◞~◟◕‵) ((嚼嚼

JACK.LEE
JACK.LEE Dita 1,899, 22:28

\|/

troylun
troylun Dita 1,900, 00:31

小太好吃,腿毛有幾張沒穿內褲,被嵐貓嚼掉了?

Yanagihung
Yanagihung Dita 1,900, 00:48

V 跟Reiyo站在旁邊好愉悅! >////<

XIONYU
XIONYU Dita 1,900, 01:21

V 小太怎麼了 相信難不到你

Soutatzu
Soutatzu Dita 1,900, 06:16

V 好吃好吃~

Mindsa
Mindsa Dita 1,900, 06:34

SanoYuichi
SanoYuichi Dita 1,900, 06:48

v 活人生吃了?!

cw67534185
cw67534185 Dita 1,900, 07:28

v
小太被吃掉了....

linya9896
linya9896 Dita 1,900, 08:10

V
默哀

JDisBack
JDisBack Dita 1,900, 08:12

V
小太已吃ww

然後那濃密的腿毛好煩XDDD

Reiyo
Reiyo Dita 1,900, 20:41

V
小太 XDDDDD

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.