Ambienti on/off

Join the new world

 

[ENN] Writer of the Week #4 Nominees

Dita 1,900, 16:59 E Publikuar në USA SHBA nga Hadrian X

____________________________________

The editorial staff of ENN, led by editor-in-chief Rainy Sunday, has selected five exceptional articles from this past week’s eUS media coverage. We encourage you to read the articles for yourself and vote for which piece you favor the most.

The nominees for Writer-of-the Week are: Fingerguns, NewAzazel, New Faustian Man, Henry Pfeiffer Arundel and Zoli


To see the nominees, their articles and VOTE, visit EmpireNews.net: >>>VOTE HERE<<<

Whichever article you select, we hope you will vote and subscribe to all of these fine authors to help promote great writing in the eUS.

Thank you for reading and voting. Winner will be announced on Day 1,905.


Please submit articles to ENN for consideration: >>>SUBMIT HERE<<<


To listen or download the Guerrilla Radio podcast, please visit our website: >>> LISTEN HERE <<<


We encourage everyone to check out erepjobs.tk – the Craigslist of eRep: >>>eRepJobs<<<
~Hadrian X
Publisher, ENN


 

Komentet

Lonestar 2
Lonestar 2 Dita 1,900, 17:10

Voted. 🙂

av khan
av khan Dita 1,900, 18:29

New Faustian Man's article was the best. A LOT of work seemed to have gone in it. NewAzazel's article was good as well.

Subsribed all to support the good writers o/

Mr. Jester
Mr. Jester Dita 1,900, 18:46

Voted!

Plugson
Plugson Dita 1,900, 19:14

Good stuff here ~ wish my nation had a media worth some awards.

Luc Praetor
Luc Praetor Dita 1,900, 20:49

Yeehah. Voted.

Sir_c0nstant
Sir_c0nstant Dita 1,901, 00:16

Fingerguns is full of lies but new faustians was a great read

Bia Pandora
Bia Pandora Dita 1,901, 11:00

Voted New Faustian, that was an epic endeavor.

etljo stnov
etljo stnov Dita 1,901, 11:01

Same here, Bia o/

redbirdusa
redbirdusa Dita 1,901, 12:06

Voted

Lord Krauser
Lord Krauser Dita 1,901, 19:36

Voted

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.