Ambienti on/off

Join the new world

 

|Embassy of MNE|: Hello eIndonesia!

Dita 1,900, 13:55 E Publikuar në Indonesia Mali i Zi nga Zeljko Vukmirovic
 

Komentet

Suitou A. Tenshi
Suitou A. Tenshi Dita 1,900, 13:59

pertamax \o/

sasapg
sasapg Dita 1,900, 14:11

o/

Satria Pandawa
Satria Pandawa Dita 1,900, 14:24

welcome mate..

Kralj I
Kralj I Dita 1,900, 14:32

o/

Lord Oli
Lord Oli Dita 1,900, 14:38

bravo

AlVechio
AlVechio Dita 1,900, 14:47

o/

Skenderovic S
Skenderovic S Dita 1,900, 14:52

o7

Arfan-Khan
Arfan-Khan Dita 1,900, 15:01

Welcome 🙂

giladahgua
giladahgua Dita 1,900, 15:10

hi o7
how are you?

Rudywi
Rudywi Dita 1,900, 15:15

welcome vucinic

Kocka Scekic
Kocka Scekic Dita 1,900, 16:18

o7

Kucing Imut
Kucing Imut Dita 1,900, 16:51

welcome o/

neo_Ryan
neo_Ryan Dita 1,900, 16:54

welcome

mukio
mukio Dita 1,900, 17:28

o/

darkyojimbo
darkyojimbo Dita 1,900, 18:02

o7

Seongim
Seongim Dita 1,900, 18:31

o/ welcome

SONETA CELL
SONETA CELL Dita 1,900, 19:30

wellcome

kaiserACE13
kaiserACE13 Dita 1,900, 21:02

o7

Gilang Egamesana
Gilang Egamesana Dita 1,900, 21:03

welcome mate o7

m0stwant3d
m0stwant3d Dita 1,900, 21:23

welcome..

djoe035
djoe035 Dita 1,900, 21:23

Welcome...

First Aid Kit
First Aid Kit Dita 1,900, 21:57

welcome

luqi
luqi Dita 1,900, 22:00

Excellent presentation..

Welcome..

V A N D C
V A N D C Dita 1,900, 22:18

o7

Zeljko Vukmirovic
Zeljko Vukmirovic Dita 1,901, 23:42

Thank you all! : )

Azure Balmung
Azure Balmung Dita 1,901, 00:13

welcome

Wakil Rakjat
Wakil Rakjat Dita 1,901, 00:16

welcome sir

Adrianna NS
Adrianna NS Dita 1,901, 00:17

Welcome to Indonesia, HE Zeljko Vukmirovic

arez89
arez89 Dita 1,901, 00:21

o7

Ekapaksi Wisnumurti
Ekapaksi Wisnumurti Dita 1,901, 00:27

Welcome!

tonimlawai
tonimlawai Dita 1,901, 02:06

Dobro...

meutuah
meutuah Dita 1,901, 02:16

o7

metafisis
metafisis Dita 1,901, 02:41

welcome mate o7

Rifqi the Great
Rifqi the Great Dita 1,901, 03:02

berisik!!

Jenderal Garuda
Jenderal Garuda Dita 1,901, 03:22

hmmm makedonia ... allloow ,
hope you enjoy our Nasi Goreng, Soto Ayam, Ketoprak, Nasi Padang with Rendang, Satai Ayam, Sop Kaki Sapi, Mi Kocok Bandung, Siomay and Batagor.

Moehajir
Moehajir Dita 1,901, 04:37

/me Bacok Jeljko. Salam kenaaal 😁

Alza Permana
Alza Permana Dita 1,901, 04:41

eMirko Vucinic

walikotakendariJr
walikotakendariJr Dita 1,901, 04:59

o7

Satria Akbar
Satria Akbar Dita 1,901, 06:11

Welcome! o7

Reno Ikra Diadji
Reno Ikra Diadji Dita 1,901, 06:52

o7

Velja Kralj
Velja Kralj Dita 1,901, 07:23

\o/

bojas1234
bojas1234 Dita 1,901, 08:15

o7

Georgian Shield
Georgian Shield Dita 1,901, 10:12

This man got kicked out of eRussia as ambassador, and now they sent him to harvest Indonesian resources and make GOLD!!!

Arcelven
Arcelven Dita 1,901, 11:27

eIndonesia's welcome everyone. (buat nambah populasi 😑)

sapi ini
sapi ini Dita 1,901, 15:45

welcome kamperat eh kamerad o>

Bora Stojsin
Bora Stojsin Dita 1,901, 15:57

hello Zeljko Vukmirovic, welcome !

~ oye ~

TheMarko
TheMarko Dita 1,901, 17:03

Dobredojde o7

ennosuke akita
ennosuke akita Dita 1,901, 17:59

hello

Hassan Al Banna
Hassan Al Banna Dita 1,901, 21:49

Welcome To Nusantara, about 17.000++ Island and with no name Island xD

JoJack
JoJack Dita 1,902, 23:41

It's a pleasure to meet you here o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.