Ambienti on/off

Join the new world

 

(= Elect AkNouh!!! =)

Dita 1,915, 01:21 E Publikuar në Egypt Egjipti nga Aknouh

Salam Ya Shabaab Masr!Atloob an tantakhaboni fi intkhabat el kongrass.Wa Shokran 🙂


 

Komentet

Ahmed A.M
Ahmed A.M Dita 1,915, 01:42

التصويت لحزبنا لان الانتخابات بقت قوائم

Naboal
Naboal Dita 1,916, 14:32

o/

Ali Galal Ali Elkhateb
Ali Galal Ali Elkhateb Dita 1,943, 14:56

هيا مش طول عمرها قوائم ؟

Ali Galal Ali Elkhateb
Ali Galal Ali Elkhateb Dita 1,943, 14:57

403sub btw 😛

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.