Ambienti on/off

Join the new world

 

[Educacion] Guia de Empresas y Entrenamiento

Dita 1,833, 13:24 E Publikuar në Uruguay Uruguaji nga Min. de Educacion y Cultura


Agradecemos a Argentina por su ayuda brindada por sobre estas guias.


 

Komentet

Federico Marx
Federico Marx Dita 1,833, 13:34

Votado! Esta buenisimo!!!!

Dario Moreira
Dario Moreira Dita 1,833, 13:35

Votado 🙂

lAlexxl
lAlexxl Dita 1,833, 13:38

Obvio que votadisimo 😉

Mateoch
Mateoch Dita 1,833, 13:55

Excelente! Votado.

SpURdo BRadE tEH gRaET
SpURdo BRadE tEH gRaET Dita 1,833, 14:57

( ͡° ͜ʖ ͡°)

lgnacio
lgnacio Dita 1,833, 15:05

Bien acaderc por otro tutorial para los nuevos ¡V!

Leochao
Leochao Dita 1,833, 15:29

Buenisima la guia!!

pablo12555
pablo12555 Dita 1,833, 17:36

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Matix1
Matix1 Dita 1,834, 10:05

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Phigas
Phigas Dita 1,834, 13:15

Muy bueno el tutorial, te hago una critica, deberias cambiar los ARS por UYU, ya que eres Presidente del Uruguay, el periodico es del Min. de Educacion y Cultura uruguayo y es para los nuevos que nacen en este pais.

Votado.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.