Ambienti on/off

Join the new world

 

[DPP] CONGRESS ELECTIONS!

Dita 1,826, 20:21 E Publikuar në Pakistan Serbia nga Shin Gouki
Citizens of ePakistan,

The time has come upon us where we must choose what is best for ePakistan. The time for congress elections is here. I, Shin Gouki, Party President of the Democratic Party of Pakistan request all ePakistanis to take active part in the upcoming elections. We thank all of our loyalists for having voted for DPP in the CP elections as well as the previous Congress elections. I hope our loyal voters will once again vote for DPP. We have had a tough first term and we're not hiding underneath the beds like our opponents, we're facing the troubles of ePakistan and solving them.

I would like to announce that DPP is promoting newer players to run for congress. The priority for election will be given to players who have never been elected as a congress person before. I would like to announce the official DPP candidates and as I had mentioned before, all DPP candidates are required to fill the candidacy form. Those who have failed to fill out the forms will not be put forward as official candidates. The form link is at the bottom of the article and I suggest all those who have failed to do so to be patient for the next elections.

DPP Congress Candidates:

ecoo36
Daineal Mac Carthaigh
AliGTM
Strywgr
Shin Gouki
Muz1
Annihilator10

It is unfortunate that Saif Ali Khan has suddenly left the DPP, we hope he can give us a sound reason for his actions. We hope he will return to DPP soon. We wish our candidates the best of luck.

Regards,

Shin Gouki
Party President
DPP

Congress Application Form
ePakistan Citizenship Form
 

Komentet

Nakigitsune
Nakigitsune Dita 1,826, 20:30

First?

Strywgr
Strywgr Dita 1,827, 04:53

Second?

Shin Gouki
Shin Gouki Dita 1,827, 04:54

Third?

Cluster Storms
Cluster Storms Dita 1,827, 05:00

Upto ....

Zeeshe100
Zeeshe100 Dita 1,827, 07:03

nice

Saif Ali Khan
Saif Ali Khan Dita 1,827, 10:21

I am in eUSA for a job to do TheJakal know's it i will come back as soon as the job is done.
Thank you.

Cthulhu..
Cthulhu.. Dita 1,828, 14:08

FIST

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.