Ambienti on/off

Join the new world

 

[DoD Orders] (Day 1977) Baja and Muntenia

Dita 1,976, 00:34 E Publikuar në USA SHBA nga Department of Citizen Orders

"

My Fellow Americans,

Please vote for these articles daily, a simple act which makes these orders easier for new players to find and follow.

if the eUS is winning a battle by 55-60%, please save your damage for another mini or another battle where needed. Do not waste damage over hitting the wall!

MU Captains and Commanders please set your orders to Baja.If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for USA in Baja!If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Bulgaria in Muntenia!
Signed,

Vanek26
President of the United States of America

Cromstar
Secretary of Defense

Lemon Vodka
Deputy Secretary of Defense

Artela
Chairman of the National Security Council


           
Protip: all images below are also links

Join a military unit:

eUnited States Armed Forces
| Flight Training | Air Force | Rogue Squadron | Ultramarines | Special Forces |

American Militias
| EZ Company | Hell Jumpers | Bear Cavalry | Anonymous | Cannon Cockers | Sons of Liberty | Seal Team 6 |

Other newspapers to read:

"

 

Komentet

Lemon Vodka
Lemon Vodka Dita 1,976, 00:34

First denied?

The Mike
The Mike Dita 1,976, 00:51

o/

Second for whiskey with Coke

Geronimo100
Geronimo100 Dita 1,976, 03:26

✯ ✯ ✯ GO ROGUE! ✯ ✯ ✯

crashthompson.
crashthompson. Dita 1,976, 04:55

Go eUSA.

creitzell
creitzell Dita 1,976, 13:01

Aim High

Sandukaani
Sandukaani Dita 1,977, 00:33

✯ AIM HIGH ✯

Sergi Politico
Sergi Politico Dita 1,977, 03:18

✯ AIM HIGH ✯

DanielEsp
DanielEsp Dita 1,977, 06:15

✯ AIM HIGH ✯

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.