Ambienti on/off

Join the new world

 

[DoD Orders] (Day 1951) Charrua and Wexford

Dita 1,950, 08:41 E Publikuar në USA SHBA nga Department of Citizen Orders


My Fellow Americans,

Please vote for these articles daily, a simple act which makes these orders easier for new players to find and follow.

if the eUS is winning a battle by 55-60%, please save your damage for another mini or another battle where needed. Do not waste damage over hitting the wall!

MU Captains and Commanders please set your orders to Wexford.If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for South Africa in Charrua - MOBILES!If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Ireland in Wexford!
Signed,

Vanek26
President of the United States of America

Cromstar
Secretary of Defense

Bacon Empire
Deputy Secretary of Defense

Ralph Ericson
Chairman of the National Security Council


           
Protip: all images below are also links

Join a military unit:

eUnited States Armed Forces
| Flight Training | Air Force | Rogue Squadron | Ultramarines | Special Forces |

American Militias
| EZ Company | Hell Jumpers | Bear Cavalry | Anonymous | Cannon Cockers | Sons of Liberty | Seal Team 6 | The Activity |

Other newspapers to read:

 

Komentet

biaxident
biaxident Dita 1,950, 09:05

RAWR

A V C Khalifa
A V C Khalifa Dita 1,950, 09:57

★★★★ PRESTIGE WORLDWIDE ★★★★

Jose. Ch
Jose. Ch Dita 1,950, 09:58

thanks

EBM
EBM Dita 1,950, 10:00

AVC, in you I trust

R3PL4Y
R3PL4Y Dita 1,950, 10:00

HI !

LEJONI
LEJONI Dita 1,950, 10:01

V !!

PaBravoYo
PaBravoYo Dita 1,950, 10:04

Votado !!

Dibs
Dibs Dita 1,950, 10:10

thanks guys! o/

O Bass
O Bass Dita 1,950, 10:22

★★★★ PRESTIGE WORLDWIDE ★★★★

Hale26
Hale26 Dita 1,950, 15:32

C4, Reporting in o7

Haselrig
Haselrig Dita 1,950, 15:54

Voted

Neron Trocki
Neron Trocki Dita 1,950, 16:37

V

DrowningMan
DrowningMan Dita 1,950, 21:43

★★★★ PRESTIGE WORLDWIDE ★★★★

Geronimo100
Geronimo100 Dita 1,951, 01:16

✯ ✯ ✯ GO ROGUE! ✯ ✯ ✯

Sergi Politico
Sergi Politico Dita 1,951, 03:54

Aim High

Sandukaani
Sandukaani Dita 1,951, 04:45

★AIM HIGH★

Esoteric DC
Esoteric DC Dita 1,951, 20:11

★AIM HIGH★

Darren OKitty
Darren OKitty Dita 1,952, 04:09

★★★★ PRESTIGE WORLDWIDE ★★★★

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.