Ambienti on/off

Join the new world

 

[DoD Orders] (Day 1939) Kosovo and Leningrad Oblast

Dita 1,939, 05:06 E Publikuar në USA SHBA nga Department of Citizen Orders


My Fellow Americans,

Please vote for these articles daily, a simple act which makes these orders easier for new players to find and follow.

if the eUS is winning a battle by 55-60%, please save your damage for another mini or another battle where needed. Do not waste damage over hitting the wall!

MU Captains and Commanders please set your orders to Leningrad Oblast.If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Russia in Leningrad Oblast!If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Albania in Kosovo!
Signed,

Vanek26
President of the United States of America

Cromstar
Secretary of Defense

Bacon Empire
Deputy Secretary of Defense

Ralph Ericson
Chairman of the National Security Council


           
Protip: all images below are also links

Join a military unit:

eUnited States Armed Forces
| Flight Training | Air Force | Rogue Squadron | Ultramarines | Special Forces |

American Militias
| EZ Company | Hell Jumpers | Bear Cavalry | Anonymous | Cannon Cockers | Sons of Liberty | Seal Team 6 |

Other newspapers to read:

 

Komentet

ligtreb
ligtreb Dita 1,939, 07:46

Voted for America.
Voted for Russia.

ligtreb
ligtreb Dita 1,939, 07:48

Voted for Albania as well, obviously.

Bacon Empire
Bacon Empire Dita 1,939, 07:52

^^

Sandukaani
Sandukaani Dita 1,939, 07:55

★AIM HIGH★

MDejzi
MDejzi Dita 1,939, 07:57

Hail USA

ElvenCRO
ElvenCRO Dita 1,939, 07:58

o7

l Donkey Kong l
l Donkey Kong l Dita 1,939, 08:27

★AIM HIGH★

Geronimo100
Geronimo100 Dita 1,939, 08:57

✯ ✯ ✯ GO ROGUE! ✯ ✯ ✯

ZA RODINU!

Clydeo
Clydeo Dita 1,939, 18:21

CURRAHEE!!!!!!

Synesi
Synesi Dita 1,940, 18:56

█▀▀░█░░░█░█▀▀░░█░█░▀█▀
█▀▀░█░░░█░█░▀█░█▀█░░█
▀░░░▀▀▀░▀░▀▀▀░░▀░▀░░▀
▀█▀░█▀█░█▀█░█░█░░█░█░█░░█░█▀▀░
░█░░██▀░█▀█░█░█▀██░█░█▀██░█░▀█
░▀░░▀░▀░▀░▀░▀░▀░░▀░▀░▀░░▀░▀▀▀░
http://tinyurl.com/FlightTrainingApp

Oblige
Oblige Dita 1,940, 19:44

o/

★★★ PRESTIGE WORLDWIDE ★★★

xDavidx
xDavidx Dita 1,940, 19:57

★★★ PRESTIGE WORLDWIDE ★★★

Vaskoliki
Vaskoliki Dita 1,941, 00:05

What fail !

Kody5.
Kody5. Dita 1,941, 01:01

you fag fag

JetonGreenMan
JetonGreenMan Dita 1,941, 01:47

★AIM HIGH★

Zheng He
Zheng He Dita 1,941, 08:44

★★★ PRESTIGE WORLDWIDE ★★★

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.