Ambienti on/off

Join the new world

 

[DoD Orders] (Day 1938) Albanian Coast & Urals [updated 04:11]

Dita 1,937, 07:14 E Publikuar në USA SHBA nga Department of Citizen Orders


My Fellow Americans,

Please vote for these articles daily, a simple act which makes these orders easier for new players to find and follow.

if the eUS is winning a battle by 55-60%, please save your damage for another mini or another battle where needed. Do not waste damage over hitting the wall!

MU Captains and Commanders please set your orders to Urals.If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Albania - MOBILES in Albanian Coast!If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Russia in Urals!
Signed,

Vanek26
President of the United States of America

Cromstar
Secretary of Defense

Bacon Empire
Deputy Secretary of Defense

Ralph Ericson
Chairman of the National Security Council


           
Protip: all images below are also links

Join a military unit:

eUnited States Armed Forces
| Flight Training | Air Force | Rogue Squadron | Ultramarines | Seal Team 6 | Special Forces |

American Militias
| EZ Company | Hell Jumpers | Bear Cavalry | Anonymous | Cannon Cockers | Sons of Liberty |

Other newspapers to read:

 

Komentet

Clydeo
Clydeo Dita 1,937, 07:46

CURRAHEE!!!!

simust2
simust2 Dita 1,937, 07:56

о7

Jutix
Jutix Dita 1,937, 08:05

o7

l Donkey Kong l
l Donkey Kong l Dita 1,937, 08:05

★AIM HIGH★

no-c-turn
no-c-turn Dita 1,937, 08:05

о7

Master Lobban Le Rub Klitoris
Master Lobban Le Rub Klitoris Dita 1,937, 09:54

Strength and Honour

Princesa Serenity
Princesa Serenity Dita 1,937, 11:37

Hail Mexico !!
Hail USA!!!
Hail Russia!!!
Hail CoT!!

ligtreb
ligtreb Dita 1,937, 11:40

CURRAHEE!

Nikolai Omega
Nikolai Omega Dita 1,937, 15:21

o7

American Exceptionalism
American Exceptionalism Dita 1,937, 15:29

★AIM HIGH★

cLaw eagLe
cLaw eagLe Dita 1,938, 14:06

★AIM HIGH★ Thanks!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.