Ambienti on/off

Join the new world

 

[DoD Orders] (Day 1936) Vidin and Central East Chaco

Dita 1,936, 08:26 E Publikuar në USA SHBA nga Department of Citizen Orders


My Fellow Americans,

Please vote for these articles daily, a simple act which makes these orders easier for new players to find and follow.

if the eUS is winning a battle by 55-60%, please save your damage for another mini or another battle where needed. Do not waste damage over hitting the wall!





MU Captains and Commanders please set your orders to Vidin.



If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Bulgaria in Vidin!



If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Paraguay in Central East Chaco!












Signed,

Vanek26
President of the United States of America

Cromstar
Secretary of Defense

Bacon Empire
Deputy Secretary of Defense

Ralph Ericson
Chairman of the National Security Council


           
Protip: all images below are also links

Join a military unit:

eUnited States Armed Forces
| Flight Training | Air Force | Rogue Squadron | Ultramarines | Seal Team 6 | Special Forces |

American Militias
| EZ Company | Hell Jumpers | Bear Cavalry | Anonymous | Cannon Cockers | Sons of Liberty |

Other newspapers to read:

 

Komentet

n0s3
n0s3 Dita 1,936, 08:38

RAWR!

Fhaemita The Apostate
Fhaemita The Apostate Dita 1,936, 08:58

\o/

ligtreb
ligtreb Dita 1,936, 09:15

Great.

Edward de Vere
Edward de Vere Dita 1,936, 09:39

sa

l Donkey Kong l
l Donkey Kong l Dita 1,936, 10:47

★AIM HIGH★

Geronimo100
Geronimo100 Dita 1,936, 13:54

✯ ✯ ✯ GO ROGUE! ✯ ✯ ✯

DanielEsp
DanielEsp Dita 1,936, 14:15

★AIM HIGH★

Clydeo
Clydeo Dita 1,936, 17:18

CURRAHEE!!!!!!

American Exceptionalism
American Exceptionalism Dita 1,937, 03:38

★AIM HIGH★

25RUS
25RUS Dita 1,937, 06:16

★☭☆☭★☭☆☭★☭☆☭★☭☆☭★☭☆☭★☭☆
http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/39199
Buying unlimited d2-d3 damage.
erepublik.com/en/main/messages-compose/4082798

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.