Ambienti on/off

Join the new world

 

[DoD Orders] (Day 1900) Aegean Islands & Pacifica [Updated 10:10]

Dita 1,900, 00:20 E Publikuar në USA SHBA nga Department of Citizen Orders


My Fellow Americans,

Please vote for these articles daily, a simple act which makes these orders easier for new players to find and follow.

if the eUS is winning a battle by 55-60%, please save your damage for another mini or another battle where needed. Do not waste damage over hitting the wall!

MU Captains and Commanders please set your orders to Aegean Islands.If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Macedonia in Aegean Islands!If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Mexico in Pacifica!

Signed,

Fingerguns
President of the United States of America

Emdoublegee
Secretary of Defense

BigCDizzle
Deputy Secretary of Defense

n0s3
Chairman of the National Security CouncilProtip: all images below are also links

Join a military unit:

eUnited States Armed Forces
| Flight Training | Air Force | Rogue Squadron | Ultramarines | Seal Team 6 | Special Forces |

American Militias
| EZ Company | Hell Jumpers | Bear Cavalry | Cobra | Anonymous | Cannon Cockers | Sons of Liberty |

Other newspapers to read:

"
 

Komentet

Fhaemita The Apostate
Fhaemita The Apostate Dita 1,900, 00:21

\o/

Kxrt
Kxrt Dita 1,900, 00:25

o/

Battle Dino
Battle Dino Dita 1,900, 00:25

PRESTIGE WORLDWIDE

ligtreb
ligtreb Dita 1,900, 00:39

Vermont Avenue!

mogaba
mogaba Dita 1,900, 00:51

o7

George Armstrong Custer
George Armstrong Custer Dita 1,900, 01:03

St Charles Place!

no-c-turn
no-c-turn Dita 1,900, 01:09

о7 Thank you, USA!

Sandukaani
Sandukaani Dita 1,900, 01:15

★AIM HIGH★

n0s3
n0s3 Dita 1,900, 02:51

RAWR!

DrowningMan
DrowningMan Dita 1,900, 02:57

★★★PRESTIGE WORLDWIDE★★★

Dave Brinkman
Dave Brinkman Dita 1,900, 03:42

RAWR!!!!

john nwp
john nwp Dita 1,900, 04:56

★AIM HIGH★

Sergi Politico
Sergi Politico Dita 1,900, 05:46

★AIM HIGH★

Astraeus II
Astraeus II Dita 1,900, 06:33

Go Rogue

Department of Citizen Orders
Department of Citizen Orders Dita 1,900, 06:46

updated

Geronimo100
Geronimo100 Dita 1,900, 08:49

✯ ✯ ✯ GO ROGUE! ✯ ✯ ✯

samdoo
samdoo Dita 1,900, 10:10

o7

Department of Citizen Orders
Department of Citizen Orders Dita 1,900, 10:13

updated

Plainswalker
Plainswalker Dita 1,900, 15:01

It's unbelievable how many times eMacedonia has been set as priority battle. Thanks for that.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.