Ambienti on/off

Join the new world

 

[DoD Orders] (Day 1899) Amazonica & Cuyo [Updated 11:05]

Dita 1,899, 00:54 E Publikuar në USA SHBA nga Department of Citizen Orders


My Fellow Americans,

Please vote for these articles daily, a simple act which makes these orders easier for new players to find and follow.

if the eUS is winning a battle by 55-60%, please save your damage for another mini or another battle where needed. Do not waste damage over hitting the wall!

MU Captains and Commanders please set your orders to Amazonica.If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Mexico in Amazonica!If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Chile in Cuyo!

Signed,

Fingerguns
President of the United States of America

Emdoublegee
Secretary of Defense

BigCDizzle
Deputy Secretary of Defense

n0s3
Chairman of the National Security CouncilProtip: all images below are also links

Join a military unit:

eUnited States Armed Forces
| Flight Training | Air Force | Rogue Squadron | Ultramarines | Seal Team 6 | Special Forces |

American Militias
| EZ Company | Hell Jumpers | Bear Cavalry | Cobra | Anonymous | Cannon Cockers | Sons of Liberty |

Other newspapers to read:

"
 

Komentet

Fhaemita The Apostate
Fhaemita The Apostate Dita 1,899, 00:54

\o/

n0s3
n0s3 Dita 1,899, 00:55

RAWR!

George Armstrong Custer
George Armstrong Custer Dita 1,899, 00:57

yep.

rainy sunday
rainy sunday Dita 1,899, 00:57

★★★★★ PRESTIGE WORLDWIDE ★★★★★

woo wooo

JPVS
JPVS Dita 1,899, 00:57

bovina sancta!

ilphen
ilphen Dita 1,899, 00:59

★★★★★ PRESTIGE WORLDWIDE ★★★★★

YEAAAAAAAAAAAAAAAAA \o/

CLADES VARIANA
HAIL ARMINIUS

Geronimo100
Geronimo100 Dita 1,899, 01:27

O>

KillAre
KillAre Dita 1,899, 01:29

★★★★★ PRESTIGE WORLDWIDE ★★★★★

Pelasgian JGM
Pelasgian JGM Dita 1,899, 01:35

★★★★★ PRESTIGE WORLDWIDE ★★★★★

Sergi Politico
Sergi Politico Dita 1,899, 02:58

Aim High

Whiskey Jack
Whiskey Jack Dita 1,899, 03:39

No clicks for FYROM today or any other day.

Blacksheep Counselor
Blacksheep Counselor Dita 1,899, 05:58

baaaaa

Department of Citizen Orders
Department of Citizen Orders Dita 1,899, 06:34

updated

Jimmy Cincinnati
Jimmy Cincinnati Dita 1,899, 12:14

I was here.

samdoo
samdoo Dita 1,899, 13:43

o7

Jetsmets
Jetsmets Dita 1,899, 13:48

CURRAHEE!

ligtreb
ligtreb Dita 1,899, 14:42

Connecticut Avenue!

Damian Alexis Figueredo
Damian Alexis Figueredo Dita 1,899, 19:10

fight for chile?, please, have ensured the defeat

Sandukaani
Sandukaani Dita 1,900, 01:15

★AIM HIGH★

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.