Ambienti on/off

Join the new world

 

[DoD] National Strike - Sunday - 1200 eRep Time

Dita 1,901, 10:10 E Publikuar në Ireland Irlanda nga Irish Department of Defence


Did everyone watch the Ireland vs Wales game? Now that was a game of rugby! I won't tell the score for those who haven't watched it yet (texted my Welsh friend about the result.. no longer my friend; he had recorded it as was at work). We will be continuing our weekly National Strike this Sunday!

DETAILS:
Date: Sunday, 03/02/13
Time: 12:00 eRepublik Time - 20:00 Irish Time - 21:00 Croatian Time
Location: #IrishArmy
Equipment: 7 Q7
Extra notes: Please shout this article in your military units and parties; Please be on time!

Signed
Irish Minister of Defence,
Seanan
 

Komentet

Duarte Goncalves
Duarte Goncalves Dita 1,901, 10:36

L for losers

MUFC992
MUFC992 Dita 1,901, 10:41

o7

MR. PADRAIG PEARSE
MR. PADRAIG PEARSE Dita 1,901, 10:57

o7

Ron eXtremix
Ron eXtremix Dita 1,901, 13:44

o>

Raven Anarcho
Raven Anarcho Dita 1,901, 19:50

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.