Ambienti on/off

Join the new world

 

[DNP] Join the forums!

Dita 1,929, 07:44 E Publikuar në Japan Republika e Kinës (Tajvan) nga Kitsune Usureki
Greetings members of the Dai Nippon Party!We are the greatest party in eJapan, though we have less active members on the forums and IRC than any other party from the top5! This shame must be cleansed from the party's image, thus I am encouraging you to register to the National eJapanese Forums!!! There is a step-by-step tutorial how to get yourself active on our forums. Once masked, make an introduction to our Introductions thread! Doing so will grant you 5q7 weapons, just send a PM to me in-game!Also join to the offical eJapanese IRC to chat with your fellow countryman in real time!
Here is a good tutorial about how to use IRC!

Kitsune Usureki
Day 1,929 of the New World
くろにしび


Do not forget to vote and subscribe for further news!
 

Komentet

Black . Star
Black . Star Dita 1,929, 07:54

Vote 2

Sir Robin Ibz
Sir Robin Ibz Dita 1,929, 08:11

I agree with this.

DundoC
DundoC Dita 1,929, 08:17

voted

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,929, 10:59

Please answer my PM :3

OTORONGO
OTORONGO Dita 1,929, 09:12

voted

tarasino
tarasino Dita 1,929, 10:31

voted

Sestsuna Saiyey
Sestsuna Saiyey Dita 1,929, 13:39

voted

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,929, 14:28

Please answer my PM ^w^

Sestsuna Saiyey
Sestsuna Saiyey Dita 1,930, 00:02

because I wanted to do my part to make the forum more popular

David Lennard Wright
David Lennard Wright Dita 1,929, 14:25

voted

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,929, 14:28

Please answer my PM ^w^

Queen Diclonius
Queen Diclonius Dita 1,929, 14:45

vote

Squibeel
Squibeel Dita 1,929, 16:27

voted.

Arari Kara
Arari Kara Dita 1,929, 17:34

V

Kashikawa
Kashikawa Dita 1,929, 18:14

voted

AdjiForce
AdjiForce Dita 1,929, 22:13

很有趣的eSerbpan

Veprina 22
Veprina 22 Dita 1,930, 23:38

Reported as a multy....

Oraizan
Oraizan Dita 1,929, 22:42

Do it. :3

Seijuro Kihyoe
Seijuro Kihyoe Dita 1,930, 02:24

do it

Rik Daphnee
Rik Daphnee Dita 1,930, 04:25

Good job, Usu.

tatsuya kojiro
tatsuya kojiro Dita 1,930, 04:39

voted

Auraborus
Auraborus Dita 1,930, 08:09

Voted! This would be a great change in policy for DNP!

Flaco Jimenez
Flaco Jimenez Dita 1,930, 10:39

Vote no to forums, vote YES for DNP.

Squibeel
Squibeel Dita 1,930, 10:46

its the other way around.

Flaco Jimenez
Flaco Jimenez Dita 1,930, 12:31

The forums are a waste of valuable time.

Squibeel
Squibeel Dita 1,930, 12:38

If time was valuable you wouldn't be playing eRep.

Kazami Yuuka
Kazami Yuuka Dita 1,930, 14:36

So you want people to vote no for a simple communication which benefits the system.. but vote yes to corruption?

Flaco Jimenez
Flaco Jimenez Dita 1,930, 18:22

The forums have contributed nothing to eJapan that I can see.

Natsu Natsumee
Natsu Natsumee Dita 1,931, 23:28

@flaco, yea because of DNP

Geezus
Geezus Dita 1,931, 23:13

Flaco simple voted NO to the lie on the forum, like me!

Aryzn
Aryzn Dita 1,930, 15:06

\o/

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.