Ambienti on/off

Join the new world

 

Dick week 2, Day 2

Dita 1,827, 07:15 E Publikuar në Netherlands Kanada nga dick_dastardly

Todays winner is, chosen by someone who is not me:

kirabee

 

Komentet

Marnix Maximus
Marnix Maximus Dita 1,827, 07:19

congratz

Gwom
Gwom Dita 1,827, 07:20

Congratz

Kixtart
Kixtart Dita 1,827, 07:20

Thank you Kirabee for being a Dick!

M. de Ruyter
M. de Ruyter Dita 1,827, 17:04

congrats 🙂

WhiteTemplar
WhiteTemplar Dita 1,828, 00:30

Gratz! 🙂

KiraBee
KiraBee Dita 1,828, 12:28

yay i was dick of the week o7!

Aedolf Hitler
Aedolf Hitler Dita 1,828, 15:21

gratz

Master Goku
Master Goku Dita 1,829, 00:23

gz

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.