Ambienti on/off

Join the new world

 

[少先队]Day1829录取名单

Dita 1,829, 21:49 E Publikuar në China Kina nga SMTH CEST Training Camp HQ

Day1829申请队员(4人)
Touka Takanashi
ljustwel
ZHANG Zhi Ying
Liu Zheng
以上

一个周末来了三个新人:)

 

Komentet

KevinYu
KevinYu Dita 1,830, 02:06

申请入队当二号大苗~

makeface2
makeface2 Dita 1,830, 06:45

@_@

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.