Ambienti on/off

Join the new world

 

[day 1828] Battle Order / 배틀 오더

Dita 1,828, 07:07 E Publikuar në South Korea Korea e Jugut nga KOR_Sohn

안녕하십니까

오늘 일어나자마자 pm을 확인하였는데 대만 MoFA인 DogmaLuna한테 pm이 와있더라구요. 얘기인즉, 세르비아게이들이 오늘중으로 언제인지 모르겠으나 제주도에 RW를 연다고 일본RW에 관계없이 가능한빨리 경북을 열어달래서 irc및 피드를 통해 급하게 RW를 열었습니다. 현재 열려있는 경북전투는 우리가 땅을 찾는 RW입니다. 비록 대만애들이 준다고는 하였으나 기본적 인구차이로 힘들수도있으니 열심히 딜링해주세요~

경북 RWBattle Order

Fight for eSouthKorea against eTaiwan at Gyeongsangbuk-do.
http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/36024

Thanks for eROC especially MoFA DogmaLuna 🙂
 

Komentet

1policeKKE
1policeKKE Dita 1,828, 07:15

o7

All hail Communist Party! All hail Joash!
(과,광고!)

KIDE777
KIDE777 Dita 1,828, 07:30

o7

YoungHun
YoungHun Dita 1,828, 08:04

o7

Dokabi
Dokabi Dita 1,828, 09:37

o7

lucky789
lucky789 Dita 1,828, 14:04

간만에 한국전 싸워보네요..

JoJoHalIN
JoJoHalIN Dita 1,828, 16:18

o7

MaxRadon
MaxRadon Dita 1,828, 16:33

아~~ 아쉽다.. RH 메달~~

dragonism
dragonism Dita 1,829, 23:13

땅이다~!~

Dio Arachna
Dio Arachna Dita 1,829, 14:19

07

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.