Ambienti on/off

Join the new world

 

[CP] Natural Enemy

Dita 1,876, 01:47 E Publikuar në Austria Hungaria nga lazo


Dear congress members!


The president of Czech Republic proposed the Natural Enemy law against Austria based on a hasty decision. I proposed too, we need to defend ourselves.


Please vote YES to the NE proposal!lazo,
Country President


I'm famous: http://www.erepublik.com/en/article/ecountry-presidents-pic-2190178/1/20

I'm the most handsome guy with Plato's killer snowman.


 

Komentet

C E R O V I N A
C E R O V I N A Dita 1,876, 01:59

v3

Luis Grindl
Luis Grindl Dita 1,876, 02:00

voted. i hope we can win this 😃

C E R O V I N A
C E R O V I N A Dita 1,876, 02:03

http://prntscr.com/oi082 rank 60! good job !!!!!!!!! we win

Luis Grindl
Luis Grindl Dita 1,876, 02:09

it isnt that easy as it seems, there are some stron macedonian players (strenght 30k+) who have czech-cs...

susususk
susususk Dita 1,876, 02:17

but u have mpp-s, no chance for Prague.

C E R O V I N A
C E R O V I N A Dita 1,876, 02:25

Active players 360 , Aust. 445 , a SlovakIa 320

Better to have declared Slovakia's natural enemy

Luis Grindl
Luis Grindl Dita 1,876, 02:28

and lose all MPPs, very clever yes....

Vreath
Vreath Dita 1,876, 03:03

Czech Republic has NEd us just for the reason to delete their Macedonian MPP, it is NOT an act of aggression from them: http://www.erepublik.com/en/article/-cp-v-aacute-lka-s-rakouskem-war-with-austria-cz-eng--2190002/1/20

Keep calm and have some fun with a training war!

Vladislav Baloun
Vladislav Baloun Dita 1,876, 03:17

Thanks Vreath. We want olny end MPP with Macedonia. All explanation in article which Vreath posted.

Tabitha Maganti
Tabitha Maganti Dita 1,876, 06:43

Czech-Moravian Reichsprotektorate!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.