Ambienti on/off

Join the new world

 

[CP] Cabinet for January

Dita 1,875, 10:19 E Publikuar në Austria Hungaria nga lazo

Dear Citizens of eAustria!

First of all, I want to wish you a happy and successful New Year, less chicken, more gold!
I want to thank you for your trust, I want to thank you for voting me!The eAustrian cabinet for January:

Country President:
lazo

Prime Minister: ZoltanB

Minister of Defence: hippie007

Minister of Foreign Affairs: Hale Kane

Governor/Minister of Finance: Luis Grindl

Minister of education: OEBernd

Minister of Communication: cooty

vMoFA: Jeanlouis

vMoF: OEBernd

vMoD: cooty

Advisor: Rangeley


In this month we want to pay more attention to the international relations. If you want to be part of the MoFA team, just write a PM to our MoFA, Hale Kane (on IRC patar333). We need you, dear citizen!

lazo,
Country President


 

Komentet

Jonas Bela
Jonas Bela Dita 1,875, 10:24

pertamaxx!!!

MeDzeLi
MeDzeLi Dita 1,875, 10:35

o7 Hail österreich : )
Und weisen sie WASSS ?
ich träume österreiche staatsbürgerschaft zu haben

Schwrzwolf
Schwrzwolf Dita 1,875, 11:58

looking good : )

Luis Grindl
Luis Grindl Dita 1,875, 13:17

voted

OEBernd
OEBernd Dita 1,875, 13:45

Voted!

ZoltanB
ZoltanB Dita 1,875, 13:52

Voted : /

C E R O V I N A
C E R O V I N A Dita 1,875, 15:25

cooty not good

hippie007
hippie007 Dita 1,875, 22:13

why cooty not good?

lazo
lazo Dita 1,876, 01:39

cooty is the best

Bikkin
Bikkin Dita 1,876, 01:39

cooty - corooty

Eheslo
Eheslo Dita 1,876, 01:49

cseberből-vederbe

Kikericsy
Kikericsy Dita 1,876, 01:56

glückwunsch!

C E R O V I N A
C E R O V I N A Dita 1,876, 02:12

Because it will not make war for Austria

He looks at the personal interest

COOTY NOT GOOD

Mogyi
Mogyi Dita 1,876, 02:18

cooty the BEST!!! and kehes the rest... 😃

Jorek Byrnison
Jorek Byrnison Dita 1,876, 03:01

magyarosztrák monarchiát

Rangeley
Rangeley Dita 1,876, 07:39

Good luck to all!

C E R O V I N A
C E R O V I N A Dita 1,877, 06:05

mogyi ! http://prntscr.com/om3op

You are a regular

Eheslo
Eheslo Dita 1,880, 15:20

mogyi bekaphatod a lóét.
De használhatod kúp helyett is.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.