Ambienti on/off

Join the new world

 

[BRF] Dwutygodniowy raport #19

Dita 1,828, 04:41 E Publikuar në Poland Argjentina nga The Crow7

Przedstawiam raport z dwutygodniowej działalności fundacji. Raport obejmuje okres od 10 do 21 listopada.

Food:
Rozdano 9500 chlebków q2.
Co daje łączną wartość 38000 punktów Wellness.

Do tego rozdano 110 sztuk broni q3.


Dodatkowo jeszcze chciałbym dodać, że co dwa tygodnie wraz z wydaniem raportu obowiązuje nowy formularz, więc nie dziwcie się, że te stare już ulegają przedawnieniu i nie można z nich korzystać. Link do aktualnego forma macie ZAWSZE w artykule do którego link poniżej jest.

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc, Tomek.


Link do fundacji: tnij.org/brf

 

Komentet

Janiro
Janiro Dita 1,828, 06:26

v 4

Mr QRCZEBLADE
Mr QRCZEBLADE Dita 1,828, 10:18

vote

Pr3zeS
Pr3zeS Dita 1,828, 16:42

Trzeci!!!! 😃

brejniak
brejniak Dita 1,829, 00:22

vote 11

Zordacz
Zordacz Dita 1,829, 03:42

o7

Sirielle
Sirielle Dita 1,829, 15:20

votado o/

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.