Ambienti on/off

Join the new world

 

[AusDoD] - Orders - Day 1901 (Updated)

Dita 1,900, 05:20 E Publikuar në Australia Australia nga Australian Defence Department


Priority 1:
Fight for Australia VS. Chile in Queensland.Priority 2:
Fight for Australia VS. Chile in New South Wales.Priority 1:
Fight for Chile VS. Resistance in South Australia. Chile wants to free this region to give it to Indonesia. We must not let this happen!
Priority 2:
Fight for Columbia VS. Mexico in Pacifica.
Priority 1:
Fight for Australia VS. Chile in Tasmania.

WHERE TO GET SUPPLIES?

1. Join the ADF ( http://j.mp/EnlistADF )
2.(During major AUS offensives) GO TO #BROSTRALIA on Rizon

If you need help, ask the ADF Marshal DraimAlexander or any of the DoD team.

Never got #Brostralia supplies before and want to know how? Read this!


Ministers of Defense Arfman & Ranger Bob
Deputy of Defense ReximusThe eAustralian National Library


Please subscribe to the Government Department Newspapers, Join the eAustralian Forums, and take a look at our National Library run by the Department of Human Services to aid our New Players.

Updated day 1901, 14:44 eRT
 

Komentet

Aussiee Bloke
Aussiee Bloke Dita 1,900, 18:38

♥Roboa♥

Ouke Stinos
Ouke Stinos Dita 1,901, 03:17

o7

Daniel Austeele
Daniel Austeele Dita 1,901, 08:26

ok

Reximus
Reximus Dita 1,901, 16:28

Fight for Australia in Queensland!!!

Lets go free our homes!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.