Ambienti on/off

Join the new world

 

[Aftnhoran] Pk-Sverige rasar mpt fyllesbvinen

Dita 1,901, 18:45 E Publikuar në Sweden Suedia nga James Banana
 

Komentet

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Dita 1,902, 01:16

hemkört? hoppas du klarat dig undant hotell gripen

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Dita 1,902, 02:08

En solklar vote.

Mushmoon
Mushmoon Dita 1,903, 14:26

Ingen bild. 🙁

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.