Ambienti on/off

Join the new world

 

[小太報第93期] 派G

Dita 1,846, 04:30 E Publikuar në China Republika e Kinës (Tajvan) nga 51f013

因為小太信喵神運,用吉簽抽到價值22萬NP的北條喵康(極),所以決定派5G。


規則是回覆報上V數,然後小太請小太的某同學從中隨機挑兩個(無黑幕)
第一個3G,第二個2G。

遊戲時間Day 1848 23:59截止。


小太私心認為在中間的會比較容易中。

 

Komentet

ChaiSiMing
ChaiSiMing Dita 1,846, 04:31

V1 谢谢楼主~~恭喜!

Nekolan
Nekolan Dita 1,846, 04:31

V2 洨太派內褲!

y2u82t2doTW3ua0ic09
y2u82t2doTW3ua0ic09 Dita 1,846, 04:32

V3

TLay
TLay Dita 1,846, 04:36

V4
帥哥同學請選我:D

MiDoLi
MiDoLi Dita 1,846, 04:36

NO !

Megurine.Luka
Megurine.Luka Dita 1,846, 04:36

V5~

1212123q
1212123q Dita 1,846, 04:37

V8~~

Alastair wolf
Alastair wolf Dita 1,846, 04:38

V7 我知道小太的朋友最帥/漂亮了!!

Griipec
Griipec Dita 1,846, 04:38

V9~~~

Godbird
Godbird Dita 1,846, 04:39

V12 YA

Yuan02
Yuan02 Dita 1,846, 04:39

V11信喵眾來V,不爽啦抽到這麼好的卡要求黑幕!!!!

Silent ion
Silent ion Dita 1,846, 04:40

V13!!

JingYuxIn
JingYuxIn Dita 1,846, 04:40

v14

Fedas77
Fedas77 Dita 1,846, 04:41

v15 好久沒玩信喵了ˊ_>ˋ

Misaka Sister
Misaka Sister Dita 1,846, 04:42

V16

amigo2011
amigo2011 Dita 1,846, 04:43

v17 ya~

strangerthe
strangerthe Dita 1,846, 04:43

v19
\0.0/

RedOnion
RedOnion Dita 1,846, 04:43

V18

kyleinmainland
kyleinmainland Dita 1,846, 04:49

V20

Also Ou
Also Ou Dita 1,846, 04:52

V22 求黑幕

EH3Y
EH3Y Dita 1,846, 04:52

V21~

michaelido
michaelido Dita 1,846, 04:53

v23

gf100bb
gf100bb Dita 1,846, 04:56

v24 真希望我也能抽到好卡

kiletw
kiletw Dita 1,846, 04:56

v24 咬小太

douno siki
douno siki Dita 1,846, 05:04

V26

emonavi
emonavi Dita 1,846, 05:04

V25 看上去很好玩的样子

Kurimu
Kurimu Dita 1,846, 05:05

v27

Real sun.China
Real sun.China Dita 1,846, 05:08

V28

hp11125
hp11125 Dita 1,846, 05:08

V29

Code RR
Code RR Dita 1,846, 05:11

v30

avv123
avv123 Dita 1,846, 05:12

V31

KillerJ
KillerJ Dita 1,846, 05:17

V32XDD

bilibli
bilibli Dita 1,846, 05:17

V33

Robert Tornado
Robert Tornado Dita 1,846, 05:21

V34

archorn
archorn Dita 1,846, 05:24

V35

Undead.Kenny
Undead.Kenny Dita 1,846, 05:27

V36

kokwow
kokwow Dita 1,846, 05:28

V37

Reprobates
Reprobates Dita 1,846, 05:32

V38

RealFast
RealFast Dita 1,846, 05:33

V39 恭喜恭喜

sally236
sally236 Dita 1,846, 05:34

V41

Polytechnic
Polytechnic Dita 1,846, 05:34

V40

Aircraft carrier style
Aircraft carrier style Dita 1,846, 05:37

v42

REPUBLIKBoy
REPUBLIKBoy Dita 1,846, 05:43

V46

nmlgb
nmlgb Dita 1,846, 05:43

v45

FrankensteinMu
FrankensteinMu Dita 1,846, 05:46

V47

swing in the wind
swing in the wind Dita 1,846, 05:50

v48

JACK.LEE
JACK.LEE Dita 1,846, 05:52

v49

Rtd7623
Rtd7623 Dita 1,846, 05:55

v50

charlie8569
charlie8569 Dita 1,846, 05:57

V50
樓上應該沒點到V數..

jia ren
jia ren Dita 1,846, 06:01

v51

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.