Ambienti on/off

Join the new world

 

真正的离别来临的时候,谁会说88

Dita 1,901, 15:41 E Publikuar në China Kina nga aeaeflower

我们看看这,看看那,一切都似乎没有什么改变
如果需要,甚至还能礼貌地寒喧、打个哈哈
然而,沉默已经在每一个人的心底开始发芽

或许以后再也没有人会说:发发回NK来呀
但是这个时候,能选择的也只有沉默
噪杂和喧嚣,从来就不能改变什么,不是吗

我们的沉默熔入时间,成为它的一部分
永恒由辽远变为现实


 

Komentet

Kriny
Kriny Dita 1,901, 16:27

发发,这不是真的!

KevinYu
KevinYu Dita 1,901, 16:28

发发。。

TDG221 Dita 1,901, 16:34

Komenti u fshi

cuihao
cuihao Dita 1,901, 16:50

发发……

whiteknight019
whiteknight019 Dita 1,901, 18:03

发发回NK来呀

smartedboy
smartedboy Dita 1,901, 18:27

发发,我懂的

aeaeflower
aeaeflower Dita 1,901, 18:56

NK都快没有了啊喂,你们严肃一点行不行。。
虽然我不是个矫情的人 但是三年一遇的机会,此时不矫情,更待何时啊啊啊

GrindingTruning
GrindingTruning Dita 1,901, 19:07

发发回hll呀

TigerG
TigerG Dita 1,901, 19:23

这花 好 矫 啊。

Sae Sama
Sae Sama Dita 1,901, 20:43

这花 好 矫 啊。

JohnnyC.DeppII
JohnnyC.DeppII Dita 1,901, 20:58

我擦。。。不是afk吧

yunfeiyang
yunfeiyang Dita 1,901, 22:26

呵呵 去洗澡

ZY1524
ZY1524 Dita 1,901, 22:47

发发回NK来呀

Chengyu Zlatan Tu
Chengyu Zlatan Tu Dita 1,901, 22:50

发发回NK来呀

Peter HT Dita 1,902, 00:12

Komenti u fshi

Flashmansai
Flashmansai Dita 1,902, 00:16

花花 不要抛弃你的忠实读者啊~~~~~~~

GHOSTMO
GHOSTMO Dita 1,902, 00:23

v42

GarfieldBoy
GarfieldBoy Dita 1,902, 00:38

(ノД`)・゜・。

Forza.Milan
Forza.Milan Dita 1,902, 02:59

:heart:发发

aeaeflower
aeaeflower Dita 1,902, 03:31

你们不要误会了,我只是说NK总统可能会被pto
我还在这里(跳起来招手。。。

gongpoyi
gongpoyi Dita 1,902, 05:46

啥意思?。。。
呼。。。吓死我了。。。。

baisk
baisk Dita 1,902, 05:48

啊发发啊发发

pyaler
pyaler Dita 1,902, 05:48

发发,这不是真的!

State ray plans
State ray plans Dita 1,902, 06:30

擼過

dawenxi
dawenxi Dita 1,902, 07:38

NK形势严峻
征募勇士常驻NK

MiDoLi
MiDoLi Dita 1,902, 07:49

这花 好 矫 啊。

KillerJ
KillerJ Dita 1,902, 09:24

V72花花...好 矫 啊

kongkong
kongkong Dita 1,902, 10:27

发发回NK来呀

Little Sam
Little Sam Dita 1,902, 17:35

发发回NK来呀

lovingrabbit
lovingrabbit Dita 1,902, 19:05

v86 发发姐

Alan Wong
Alan Wong Dita 1,902, 20:19

发发回NK来呀

FreedomAsia
FreedomAsia Dita 1,902, 20:23

发发回NK来呀

K9000K
K9000K Dita 1,902, 20:58

发发来抱抱

JACK.LEE
JACK.LEE Dita 1,903, 01:26

发发回NK来呀

Rego Grehand
Rego Grehand Dita 1,903, 03:55

发发回NK来呀

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.