Ambienti on/off

Join the new world

 

АКЦИЈА БР.70-ПОДЈЕЛА ХЉЕБА КВАЛИТЕТЕ 4!!!ЕДИТ-АКЦИЈА ЗАВРШЕНА

Dita 1,826, 11:55 E Publikuar në Serbia Serbia nga Stefan Velicanstveni

Поводом великих напада на наше територије, почињемо 70. акцију подјеле хљеба.

Акцију водимо Командант Саша и ја.

Добићете 30 хљебова квалитете 4.

Проширите акцију да је види што више људи ,јер вјерујемо да се доста вас већ истрошило.

Поздрав до следеће акције! 🙂

 

Komentet

GemaMilos
GemaMilos Dita 1,826, 11:59

v2, sub od ranije
o7

Buda.Dramicanin
Buda.Dramicanin Dita 1,826, 12:00

v3 s730 +sh

pantod
pantod Dita 1,826, 12:03

v5 sub od ranije + shout

PFC88
PFC88 Dita 1,826, 12:08

v6 sub od ranije + shout

Pauk22
Pauk22 Dita 1,826, 12:37

7/731

eNikolaC
eNikolaC Dita 1,826, 12:48

8 / od ranije o7

Zeljto
Zeljto Dita 1,826, 12:50

v 9 - s 732

neo vivax
neo vivax Dita 1,826, 12:53

v/10 s732 shout

srki9
srki9 Dita 1,826, 13:03

v11 sub od ranije+shout

SerbianForce
SerbianForce Dita 1,826, 13:04

10. vote, sub od ranije o7

Jumbokiller
Jumbokiller Dita 1,826, 13:25

v12,s od ranije,shout

Bezimeni95
Bezimeni95 Dita 1,826, 13:27

v14,s od ranije

access denied brt
access denied brt Dita 1,826, 13:50

v 16 sub od ranije shout

anija
anija Dita 1,826, 13:52

глас

Zeljko Neskovic
Zeljko Neskovic Dita 1,826, 13:57

v18 s731 shout

Pentesi
Pentesi Dita 1,826, 13:57

vote

avatarium
avatarium Dita 1,826, 13:58

v20

Angela92
Angela92 Dita 1,826, 14:03

v 21
s 732
+shout

ivanmzv
ivanmzv Dita 1,826, 14:24

v22 s od pre

XXXBraveheartXXX
XXXBraveheartXXX Dita 1,826, 14:25

v23 s od ranije

prostokreten
prostokreten Dita 1,826, 15:05

v24 sub old +shout

Unbeatable93
Unbeatable93 Dita 1,826, 15:15

733 / 25 s

Srdjdjan
Srdjdjan Dita 1,826, 16:09

v26 s od pre

LeeZza
LeeZza Dita 1,826, 17:05

27/734

Aleksandar stari
Aleksandar stari Dita 1,826, 17:18

v 28 sub od ranije

Nikola Najdanovic
Nikola Najdanovic Dita 1,826, 22:13

29 s od ranije

Valeviko
Valeviko Dita 1,826, 22:36

v31 s old

nikolaimb
nikolaimb Dita 1,827, 01:10

v33 old sub

Dimdra
Dimdra Dita 1,827, 02:20

v34 sub od pre

SynMaster
SynMaster Dita 1,827, 02:32

V35 sub od ranije

Marko Nikolic PO
Marko Nikolic PO Dita 1,827, 02:36

36/736 + shout

JulioSezarus
JulioSezarus Dita 1,827, 02:37

v37 sub ve ima od pre

d 23
d 23 Dita 1,827, 02:51

v38, sub od ranije
HVALA

Moj_Zarko
Moj_Zarko Dita 1,827, 04:41

v 39 sub od ranije.

Tito1987
Tito1987 Dita 1,827, 05:08

v40 sub od pre

dongagislax
dongagislax Dita 1,827, 05:28

41 sub od pre

Pesho Gigi
Pesho Gigi Dita 1,827, 07:03

42sub od shout

VokerkaBRE
VokerkaBRE Dita 1,827, 07:13

v43, sub imas od pre 🙂

Somadinara
Somadinara Dita 1,827, 07:42

v44 sub od ranije

Sergio993
Sergio993 Dita 1,827, 07:45

v45+s746

Djokaara
Djokaara Dita 1,827, 07:50

в46 суб од пре

LesinariBorik
LesinariBorik Dita 1,827, 07:54

v47, s od ranije

tealkjaffa
tealkjaffa Dita 1,827, 08:32

v48,sub od ranije

Filip srbijanac
Filip srbijanac Dita 1,827, 08:56

v49 s737

marcst
marcst Dita 1,827, 09:42

v50 , sub od ranije

Mirko Popovic PoP 16
Mirko Popovic PoP 16 Dita 1,827, 09:45

V 51 sub od ranije ..

Gnjurac98
Gnjurac98 Dita 1,827, 10:27

в 52 суб од раније

Savan000
Savan000 Dita 1,827, 10:43

v 52 + s old + shout

MICA86
MICA86 Dita 1,827, 11:04

v54 sub od ranije

Aleksa car
Aleksa car Dita 1,827, 12:05

v55 sub od ranije

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.