Ambienti on/off

Join the new world

 

Раздаване на 4000 енергия ! (Прекратено)

Dita 1,888, 10:18 E Publikuar në Bulgaria Kili nga SheildBG
Здравейте нямам място в склада и реших да си направя за ваша сметка :Д .
Така условията са:
1. Вот
2. Съб
3. Шаут , за да го видят повече хора http://www.erepublik.com/bg/article/-4000-1-2197670/1/20 Раздаване на 4000 енергия

П.П Има само 1100 енергия , така че не се сърдете ако на някой не дам 🙂
!!!! Благодарение на didi210 има още 4000 енергия 🙂
!!!! Благодарение на Shadss ще има бонус 2000 енергия 🙂 🙂
!!! Всеки ще получи по 100 енергия
!! Пишете номера на вота и съба
! Раздаването е до изчерпване на количеството
 

Komentet

Shadss
Shadss Dita 1,888, 10:20

Значи ще дадеш по 50 к1 хляба на човек, демек по 1.5лева ? вот и суб ест : ))

bojko3131
bojko3131 Dita 1,888, 10:21

v2 s 51

SheildBG
SheildBG Dita 1,888, 10:23

шадсс ти ще искаш ли храна ?

dia761
dia761 Dita 1,888, 10:23

v3 s old

vans1993
vans1993 Dita 1,888, 10:25

7 old

ValentinVT
ValentinVT Dita 1,888, 10:25

5/52

VorteX.MK
VorteX.MK Dita 1,888, 10:25

воте 6 суб 53 +шаут+адд

O z i r i s
O z i r i s Dita 1,888, 10:25

8/54

TheBulgarianTruePatriot
TheBulgarianTruePatriot Dita 1,888, 10:25

9/55 + shout

VlaeMacedonia
VlaeMacedonia Dita 1,888, 10:27

v11 sub57 +shout +add

Svetozar Slavchev
Svetozar Slavchev Dita 1,888, 10:27

12 / 58

jero123
jero123 Dita 1,888, 10:27

14/59 + shout

Akaga
Akaga Dita 1,888, 10:28

15/60

Ravick
Ravick Dita 1,888, 10:29

16/61

SheildBG
SheildBG Dita 1,888, 10:29

До тук раздадено 🙂

Stanimir Georgiew
Stanimir Georgiew Dita 1,888, 10:30

19/62

Atanas Kutrev
Atanas Kutrev Dita 1,888, 10:30

vote 20 , sub 63 + shout

Stanimir Georgiew
Stanimir Georgiew Dita 1,888, 10:30

РАЗДАВА по 0,19 злато на 50 човека днес.Пишете му на лично за подробности http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/6664892 Добавете го в приятели.

telepuzik1
telepuzik1 Dita 1,888, 10:30

21/64 shout

Gogo eu
Gogo eu Dita 1,888, 10:31

v22/s65

brutallzz
brutallzz Dita 1,888, 10:32

23/66

TheNikola
TheNikola Dita 1,888, 10:33

24/67

Plamko72
Plamko72 Dita 1,888, 10:33

v25/s66 + shout

djambaz1
djambaz1 Dita 1,888, 10:34

26/68

CFCBG
CFCBG Dita 1,888, 10:34

27/69

Frenzzzie
Frenzzzie Dita 1,888, 10:35

27/69

shadowa1996
shadowa1996 Dita 1,888, 10:35

30/71

iYiJosse
iYiJosse Dita 1,888, 10:35

29 old sub +shout

SheildBG
SheildBG Dita 1,888, 10:36

До тук раздадено 🙂

Vesko Petkov
Vesko Petkov Dita 1,888, 10:38

33/73

DuDakaaa
DuDakaaa Dita 1,888, 10:39

34/74

BGHugOBosS
BGHugOBosS Dita 1,888, 10:40

35vot + shout

Lindsey Stirling
Lindsey Stirling Dita 1,888, 10:42

v36 s76 +shout

No face No name No number
No face No name No number Dita 1,888, 10:42

v+sub star shout

iezavel
iezavel Dita 1,888, 10:42

40/77

gargabg
gargabg Dita 1,888, 10:42

v38/s78 + shout

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,888, 10:45

v42 sub79 + shout

Bardokva
Bardokva Dita 1,888, 10:45

41/80

puhanka
puhanka Dita 1,888, 10:45

44/81

vip1215
vip1215 Dita 1,888, 10:46

45 / 82

SheildBG
SheildBG Dita 1,888, 10:46

До тук раздадено 🙂

C0farcina
C0farcina Dita 1,888, 10:47

46-83

Biropiec
Biropiec Dita 1,888, 10:47

47/84

UM40
UM40 Dita 1,888, 10:47

48/85

Kosta Fakirchev
Kosta Fakirchev Dita 1,888, 10:51

49/86

stanisavs
stanisavs Dita 1,888, 10:52

51/87

arsou
arsou Dita 1,888, 10:52

50/88

GubaOtrovna
GubaOtrovna Dita 1,888, 10:54

52/89

IDN.StormRage
IDN.StormRage Dita 1,888, 10:56

53/90
shouted

dalgia191
dalgia191 Dita 1,888, 10:57

54/91

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.