Ambienti on/off

Join the new world

 

Александар Грозданић 37 !Спремање за страначке изборе !

Dita 1,846, 07:02 E Publikuar në Serbia Serbia nga Aleksandar Grozdanic 37


Сви знамо да су страначки избори далеко!Али ја почињем да се спремам за њих!

-Гласај за Александра Грозданића 37!Члан сам странке "Само Србија".
-Ако сте члан странке "Само Србија" на страначким изборима гласајте за Александра Грозданића 37!
-Ако нисте члан,учланите се онда у странку "Само Србија"и гласајте за Александра Грозданића 37!

За јаку и поштену еСрбију!

За шоут:
Ја сам нада еСрбије!
Буди и ти нада еСрбије!
http://www.erepublik.com/sr/article/-37-1-2172192/1/20
 

Komentet

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.