Ambienti on/off

Join the new world

 

ДОБИЈ 2q7 ТЕНКОВИ!

Dita 1,891, 05:14 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga D.DMKD

ЗА ДА ДОБИЕТЕ 2КУ7 ТЕНКОВИ СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е:

ДА МЕ ДОДАДЕТЕ ЗА ПРИЈАТЕЛ
ДА ГЛАСАТЕ [vote]
ДА СЕ ПРЕТПЛАТИТЕ НА ВЕСНИКОТ [subsrcibe]
ДА ЈА ШАУТНЕТЕ СТАТИЈАТА ЗА ДА ВИДАТ И ДРУГИТЕ ИГРАЧИ [share]
ВО КОМЕНТАР НАПИШЕТЕ БРОЈ И ГЛАС НА ПРЕТПЛАТА.
И НАПИШЕТЕ МИ ПОРАКА !

 

Komentet

Neverstoperz1
Neverstoperz1 Dita 1,891, 05:16

Pertamax from eIndonesia...!

S.Arsenov
S.Arsenov Dita 1,891, 06:21

8/old
old add+shout

sucwright
sucwright Dita 1,891, 06:34

9/old

SSokirac
SSokirac Dita 1,891, 06:57

10v+sub509 + shot

mars2035
mars2035 Dita 1,891, 07:18

11/old

Euphorique
Euphorique Dita 1,891, 07:22

12/old shout

DarsDars
DarsDars Dita 1,891, 07:36

v13 old sub i add + shout

Valeviko
Valeviko Dita 1,891, 07:49

14/510

TrpcheDJ
TrpcheDJ Dita 1,891, 08:07

v/15 s/od damna add/od damna + shout

Kriminalecot
Kriminalecot Dita 1,891, 08:44

17/old sub +shout and add od damna

KICEVO1991
KICEVO1991 Dita 1,891, 09:04

507 s + 18 v + shout + add

Macedonian lion best
Macedonian lion best Dita 1,891, 10:12

ban e hahaha

Ivo Krsteski
Ivo Krsteski Dita 1,891, 13:28

19/507

XXXander
XXXander Dita 1,891, 13:30

20/old

vanila1
vanila1 Dita 1,891, 13:38

21/507

dia761
dia761 Dita 1,891, 13:55

v22 s old

bojko3131
bojko3131 Dita 1,891, 14:10

v23 s old

angel4eMKD
angel4eMKD Dita 1,891, 14:21

sub i add od porano
v24 shout

N1ksa.bRIGANDE
N1ksa.bRIGANDE Dita 1,891, 14:47

v27 sub509 + shout + add

CobeMakedonski
CobeMakedonski Dita 1,891, 14:57

Permanent banned V+S+ shout

djole_mkd
djole_mkd Dita 1,891, 15:08

s510

3v3rything
3v3rything Dita 1,891, 15:48

v31 sub od porano

Draknar
Draknar Dita 1,891, 16:23

v33 s511

Dadidk
Dadidk Dita 1,891, 16:32

34 / 512

seki6
seki6 Dita 1,891, 16:49

512 / 35 ajde za ubavo neka e 🙂

Milos 1389
Milos 1389 Dita 1,891, 17:35

Glas 37,pretplata i prijatelj od ranije + razglas

ambar0
ambar0 Dita 1,891, 22:08

516s/40v/friend

sema2013
sema2013 Dita 1,892, 23:28

v41+share, old friend and sub

zoran4321
zoran4321 Dita 1,892, 23:54

v44s517

alexander95
alexander95 Dita 1,892, 02:39

v45 sh519 🙂

picopevalo
picopevalo Dita 1,892, 03:30

v46s520

Otem
Otem Dita 1,892, 03:56

v47 s520

Jurukov
Jurukov Dita 1,892, 04:32

sub 520

o7

PeckoBree
PeckoBree Dita 1,892, 05:24

v50 s519 + shout i add

PeckoBree
PeckoBree Dita 1,892, 05:25

ovoj go banirale perma

Stev4o
Stev4o Dita 1,892, 05:52

Трајно суспендиран

Multies 😃

toasumjas
toasumjas Dita 1,892, 05:55

52/520

RyzeGR
RyzeGR Dita 1,892, 06:40

v55+s518

kronos777
kronos777 Dita 1,892, 06:45

v56 old sub

simmonna
simmonna Dita 1,892, 09:09

57/519 add shout

Kiko LeBron
Kiko LeBron Dita 1,892, 10:18

60/520 shout !

MACEDONP4
MACEDONP4 Dita 1,892, 10:24

521 s + 61 v + shout + add

ObIivioN
ObIivioN Dita 1,892, 11:33

sub 521 vote 62

Macedonn 1
Macedonn 1 Dita 1,892, 11:45

v63 sub 522 + add + shout

Nedeski1
Nedeski1 Dita 1,892, 12:55

65 + 522 + share

LoganMKD
LoganMKD Dita 1,892, 13:17

66/522

GjorgjievB
GjorgjievB Dita 1,892, 14:00

67/552 +shout

Filipco II
Filipco II Dita 1,892, 17:01

go banirale

Martin Prototype
Martin Prototype Dita 1,892, 22:12

70/old + shout

Dexx666
Dexx666 Dita 1,893, 00:00

v71/old +shout

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.