Ambienti on/off

Join the new world

 

Трета международна ерепублик среща Солун 2013

Dita 1,900, 09:23 E Publikuar në Bulgaria Bullgaria nga snakyy

Малко е трудно да не сте забелязали, цяло рекламно каре на началната страница, следващата интернационална среща ще се проведе в бившият Български град Солун, малаките мноо го мразят това име.Авторите на идеята са пуснали една анкетка с цел по-добра организация
Като прекарващ всяка неделя по гръцко лятно време мога да споделя лек опит, като анализ за най-добър период от време сиреч кой месец е по-добре от двата варианта Юни или Септември. По принцип Беломорието винаги е фрашкано с Български туристи, по-лошото е, че кефалите са на всеки километър, тъй че от тях отърване няма та ще тряа се примирите с Ке-кането и говоренето на висок глас дори и между двама един до друг седящи 😉.

Започвам с Юни: времето е топло, водата също НО гърчолята са пред разгара на силния сезон според зависимост и от датата може вече, и да е настъпил = цените са в небето. А докрая на август местните цифромани/ и то истински глобите тръгват от 100 евра нагоре/ са на всеки километър също.
Септември освен, че пак е топло гърчолята вече са се отчаяли от бедните Петрички турити и вече свалят стремглаво цените да задържат темпа на пристигащите автомобили с Е регистрация поне, щот други вече няма.
Който е мераклия да бира Септември в анкетата няма да сгрешите.

 

Komentet

didi210
didi210 Dita 1,900, 11:17

Хайл, кефали ))))) Предлагам входни визи да им турите на лакеите на Плато, като тръгнат да купонясват в Гърция.

MRAZQ DEBILI
MRAZQ DEBILI Dita 1,900, 11:19

1912 г малко ни остана да го вземем...
Ако тогава бяхме побързали съдбата на Македония щеше да е решена, а Балканския п-в - мн по мирен.

MRAZQ DEBILI
MRAZQ DEBILI Dita 1,900, 11:22

Написах три НЕ-та и като причина - "It's in Greece"

Simonymous
Simonymous Dita 1,900, 11:22

Споко, при следващата война ще ги кецаме : )

snakyy
snakyy Dita 1,900, 11:30

Не знам за вас ама в следващата война мисля, че ще се кецаме заедно стях срещу резаните пишурки

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.