Ambient on/off

Join the new world

 

Трета международна ерепублик среща Солун 2013

Day 1,900, 09:23 Published in Bulgaria Bulgaria by snakyy

Малко е трудно да не сте забелязали, цяло рекламно каре на началната страница, следващата интернационална среща ще се проведе в бившият Български град Солун, малаките мноо го мразят това име.Авторите на идеята са пуснали една анкетка с цел по-добра организация
Като прекарващ всяка неделя по гръцко лятно време мога да споделя лек опит, като анализ за най-добър период от време сиреч кой месец е по-добре от двата варианта Юни или Септември. По принцип Беломорието винаги е фрашкано с Български туристи, по-лошото е, че кефалите са на всеки километър, тъй че от тях отърване няма та ще тряа се примирите с Ке-кането и говоренето на висок глас дори и между двама един до друг седящи 😉.

Започвам с Юни: времето е топло, водата също НО гърчолята са пред разгара на силния сезон според зависимост и от датата може вече, и да е настъпил = цените са в небето. А докрая на август местните цифромани/ и то истински глобите тръгват от 100 евра нагоре/ са на всеки километър също.
Септември освен, че пак е топло гърчолята вече са се отчаяли от бедните Петрички турити и вече свалят стремглаво цените да задържат темпа на пристигащите автомобили с Е регистрация поне, щот други вече няма.
Който е мераклия да бира Септември в анкетата няма да сгрешите.

 

Comments

didi210
didi210 Day 1,900, 11:17

Хайл, кефали ))))) Предлагам входни визи да им турите на лакеите на Плато, като тръгнат да купонясват в Гърция.

MRAZQ DEBILI
MRAZQ DEBILI Day 1,900, 11:19

1912 г малко ни остана да го вземем...
Ако тогава бяхме побързали съдбата на Македония щеше да е решена, а Балканския п-в - мн по мирен.

MRAZQ DEBILI
MRAZQ DEBILI Day 1,900, 11:22

Написах три НЕ-та и като причина - "It's in Greece"

Simonymous
Simonymous Day 1,900, 11:22

Споко, при следващата война ще ги кецаме : )

snakyy
snakyy Day 1,900, 11:30

Не знам за вас ама в следващата война мисля, че ще се кецаме заедно стях срещу резаните пишурки

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.