Ambienti on/off

Join the new world

 

[인구조사] 2월 대한민국 시민 활동 인구 조사

Dita 1,906, 23:25 E Publikuar në South Korea Korea e Jugut nga Ernesto Jeon
안녕하세요.
일단 투표해주신 모든 분께 감사의 말씀을 드리고 싶습니다.


한국이 어려운 상황에 놓여있지만,
예전에 부흥했던 모습을 조금씩이나마 다시 되찾아가기 위해
노력할 것을 약속드립니다.

일단, 현 활동 인구가 파악되지 않는 관계로 인구 조사를 실시하려 합니다.
투클리커든 모든 활동 유저분들은 참가해주시길 바랍니다.
이리퍼 대한민국 시민권 소지자는 참가 가능합니다.

대한민국 인구 조사 구글 폼 입장

주변에 대한민국 외국인이 있으시다면,
개개인별로 참여 권장을 부탁드리겠습니다.

(일부러 외국어로 번역기사를 쓰지 않는 점, 양해 바랍니다.)
(어차피 조사결과는 외부인이 보지 못하기 때문에, 기사를 보안체로 쓰진 않았습니다.)
 

Komentet

isforever
isforever Dita 1,906, 00:05

vote.

Sangchi Choi
Sangchi Choi Dita 1,906, 00:20

vote

MaxRadon
MaxRadon Dita 1,906, 00:28

o7

Leon Iskra
Leon Iskra Dita 1,906, 01:35

V+S!

theirina
theirina Dita 1,906, 01:40

vote

Hong  Brad
Hong Brad Dita 1,906, 02:52

o7

ManuR
ManuR Dita 1,906, 03:30

o7
Good Luck!

Mudot
Mudot Dita 1,906, 03:35

vote

JooChan Kim
JooChan Kim Dita 1,906, 04:01

VS

Stilllazy
Stilllazy Dita 1,906, 04:36

VS

JSDude
JSDude Dita 1,906, 06:05

vs 완료

Kimgun429
Kimgun429 Dita 1,906, 15:03

vs완료

battlebs
battlebs Dita 1,907, 23:41

vs 완료 o7

Qlee
Qlee Dita 1,907, 02:59

vs

n2ghost
n2ghost Dita 1,907, 05:38

vs

paul1117
paul1117 Dita 1,910, 17:19

vote

Kyfish
Kyfish Dita 1,915, 18:39

VS

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.