Ambienti on/off

Join the new world

 

Днешните раздавания - ден 1900

Dita 1,900, 08:40 E Publikuar në Bulgaria Bullgaria nga dia761


Полезни линкове, относно #bg3animalnia:
Канал в ИРК: http://tinyurl.com/bg3animalnia
Канал в скайп: http://tinyurl.com/bmfxdqc
Форма за дарители: http://tinyurl.com/c4h5whc (попълвате формата, след като направите дарение на еЗанималнята)
Дарения приемат:
- Лито Втори
- д-р Таблов50 Q3 Food For Free
http://www.erepublik.com/en/article/50-q3-food-for-free-2204725/1/20

Podelba na 1000 q7
http://www.erepublik.com/en/article/podelba-na-1000-q7-2204775/1/20

Podela Q7 tenkova
http://www.erepublik.com/en/article/podela-q7-tenkova1-2204803/1/20

Free food for all!
http://www.erepublik.com/en/article/free-food-for-all-1-2204777/1/20

КОИ СМЕ НИЕ ?
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2204567/1/20

Тото (медали) 6/49 печалба! + Раздаване
http://www.erepublik.com/en/article/-6-49--2204425/1/20

(1+3) х Ново Раздаване Нова Атака № 35 !
http://www.erepublik.com/en/article/-1-3-35--2204467/1/20

Velika podela energije - Free 500 Energy
http://www.erepublik.com/en/article/velika-podela-energije-free-500-energy-2204627/1/20ММ кампания "Опитай късмета си"
http://www.erepublik.com/bg/article/-quot-quot-1-2204704/1/20

Sorteo de 35000 de Salud
http://www.erepublik.com/en/article/sorteo-de-35000-de-salud-2204242/1/2021 Q7 WEAPONS FOR VOTE ON FACEBOOK!
http://tinyurl.com/aq335az
Killua.HxH has transferred 24 Weapons to your storage. : ))))Днешните раздавания - ден 1900
http://www.erepublik.com/en/article/-1900-2204713/1/20
 

Komentet

Gavro77
Gavro77 Dita 1,900, 09:17

Първи 😉

VintageBeef
VintageBeef Dita 1,900, 09:59

Втори :Д

Shamano
Shamano Dita 1,900, 10:13

о7

Simonymous
Simonymous Dita 1,900, 10:32

последен

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Dita 1,900, 13:12

предпоследен 😃

Браво, диа, продължавай все така.

GubaOtrovna
GubaOtrovna Dita 1,900, 13:14

Ни пузна Симо :Р

MKDpedza
MKDpedza Dita 1,900, 13:17

v24 o/

Bay Ivan Brat Mu
Bay Ivan Brat Mu Dita 1,900, 14:42

v25/star

pile6ko
pile6ko Dita 1,901, 23:58

34/1067

SmiLe91
SmiLe91 Dita 1,901, 00:44

Браво

Eratron
Eratron Dita 1,901, 03:52

37*old

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.