Ambienti on/off

Join the new world

 

Наређења за дан 1899.

Dita 1,899, 07:34 E Publikuar në Serbia Serbia nga Ministarstvo Odbrane Srbije
Изузетно је важно да код сваке битке погледате какав је зид у вашој дивизији и пуцате тамо где је, за вашу дивизију, испод 55%.

Уколико су све битке истог приоритета, решава се прва на списку, па се онда прелази на наредну
ВАЖНО: Водите рачуна о устанцима на нашој територији који би могли започети. Током дана може доћи до промене приоритета, пратите наређења МОД.


 

Komentet

Don Ori
Don Ori Dita 1,899, 07:35

o/

Brdar Dragan
Brdar Dragan Dita 1,899, 07:37

Доминиши!

bbb_kambelovac
bbb_kambelovac Dita 1,899, 07:40

podrska bre

Zlatko Milovanovic
Zlatko Milovanovic Dita 1,899, 07:55

o7

Nikola 138
Nikola 138 Dita 1,899, 10:49

o/

Vladimir M. Vasiljevic
Vladimir M. Vasiljevic Dita 1,899, 11:23

o7

LuckyLion13
LuckyLion13 Dita 1,899, 13:37

Jedno pitanjce, a što se mi zezamo sa Izraelom???

Stubalac
Stubalac Dita 1,899, 13:46

o7

Nergul
Nergul Dita 1,900, 07:48

Јесте ли већ чули да... + ХОГАР СТРАШНИ
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2204667/1/20

micasmekerica
micasmekerica Dita 1,910, 13:11

o7

Trisic Dzordz
Trisic Dzordz Dita 1,917, 16:08

prejebano!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.