Ambienti on/off

Join the new world

 

【1896】D1845第六十五次拉练

Dita 1,845, 22:41 E Publikuar në China Kina nga Bright8212


拉练统计:Bright8212
发包:Bright8212
本次拉练赞助:Bright8212
【1896】军团拉练
每周拉练时间:周六晚9点-10点。风雨无阻,时间若有改动会提前通知。
参加拉练的童鞋请进大群:44949786
拉练将报销:全额坦克 OR 两倍包子 常常会与CMC任务重叠哦

每周六,
晚九点,
老时间,
老地点,
1896,
不见不散。【1896】拉练汇总(1)
【1896】拉练汇总(2)

欢迎加入【1896】军团,【思春基金】等你申请!
也许你在仇恨中出生 在仇恨中成长 当你离开这里 愿爱永伴你左右
【1896】军团与【Too Simple】Party欢迎您的加入!

Maybe you were born with hatred
Maybe you grew up with hatred
when you about to leave
May the love be with you.

Join 1896 Military Unit.
Join Too Simple Party.
Welcome to the world of LOVE.
 

Komentet

justforathena
justforathena Dita 1,846, 23:09

sf

gaoshanzhihu
gaoshanzhihu Dita 1,846, 00:09

顶!

azhen2
azhen2 Dita 1,846, 00:19

v

YiRanZai
YiRanZai Dita 1,846, 01:33

铁甲依然在!

ChinaMoomba
ChinaMoomba Dita 1,846, 02:30

v5

aragonaragon
aragonaragon Dita 1,846, 02:52

o7

CF I
CF I Dita 1,848, 00:38

o7 排名越来越差了orz

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.