Ambienti on/off

Join the new world

 

競猜遊戲#15(猜中送G)(截止報名)

Dita 1,901, 04:40 E Publikuar në China Polonia nga calvin123
遊戲玩法:只要估中以上三場最後賽果便可勝出.

例如:佩斯卡拉 ,喜伯年和利華古遜勝出,最後賽果為"主主主",若博洛尼亞,鴨巴甸和多蒙特勝出,最後賽果為"客客客",如此類推...

參加人數:50人 (先到先得,滿額即止)

參加辦法: 冩下"你認為賽果"(一經寫下,不得更改)

遊戲對象:所有華語玩家

奬品:1G


截止時間:Day 1901

備註:
1. 如有任何爭議,本人有最終決定權.
2. 這是純椊帶給大家娛樂的競猜遊戲,並不是賭博遊戲,如有任何意見,可pm本人.

記得V+S以示支持


主主主:AforApple/bbg22/Badman0316/WTFxWTF
主主和:BlackTeaSC
主主客:ensure1015/ZGHikaru/Altria Pendragon/yunfeiyang
主和主:
主和和:
主和客:shayumin/j6m3/Dr IQ
主客主:MeidanZuo/PollShan/a22456842
主客和:MoleeA
主客客:jason 45/silentstalker/KCHEI
和主主:DavidYu
和主和:CyrIsss
和主客:csnes4208/JackRodwell
和和主:Peter HT
和和和:cryst216/Ddfish/CMEAL
和和客:Eatnoodles/water gun
和客主:brckone1
和客和:
和客客:
客主主:SanoYuichi/windshadow/JACK.LEE/The Older/Alastair wolf
客主和:nmlgb/Refyzd/solonkwok
客主客:OMR.Ding/Aching/UniHK/bsword
客和主:Tear Star Rain/camerachao/LibertyAsia/smartedboy
客和和:TuBeed
客和客:Concealment
客客主:vincenty0628/XiaoxiWang
客客和:COKINTIN
客客客:Chef de lEtat/Let Bullet Fly

最後賽果為:客主客
勝出者:OMR.Ding/Aching/UniHK/bsword

 

Komentet

shayumin
shayumin Dita 1,901, 04:41

V1 主和客

vincenty0628
vincenty0628 Dita 1,901, 04:48

v5 客客主

BlackTeaSC
BlackTeaSC Dita 1,901, 04:48

V4 主主和

  O口O!!

AforApple
AforApple Dita 1,901, 04:49

V6主主主

MoleeA
MoleeA Dita 1,901, 04:50

V8 主客和

OMR.Ding
OMR.Ding Dita 1,901, 04:51

V9客主客

ensure1015
ensure1015 Dita 1,901, 04:51

V10 主主客

MeidanZuo
MeidanZuo Dita 1,901, 05:00

V12 已S 主客主

bbg22
bbg22 Dita 1,901, 05:00

V13主主主:

cryst216
cryst216 Dita 1,901, 05:05

v14 和和和

Eatnoodles
Eatnoodles Dita 1,901, 05:09

V15 和和客

ZGHikaru
ZGHikaru Dita 1,901, 05:10

V 主主客

y2u82t2doTW3ua0ic09
y2u82t2doTW3ua0ic09 Dita 1,901, 05:13

客客客

SanoYuichi
SanoYuichi Dita 1,901, 05:13

V 客主主

Ddfish
Ddfish Dita 1,901, 05:19

v18 和和和

Tear Star Rain
Tear Star Rain Dita 1,901, 05:23

V19 客和主

Aching
Aching Dita 1,901, 05:32

V20 客主客

nmlgb
nmlgb Dita 1,901, 05:45

v21 客主和

UniHK
UniHK Dita 1,901, 05:46

V22 客主客

windshadow
windshadow Dita 1,901, 05:56

V23 客主主

gnsocqdkc
gnsocqdkc Dita 1,901, 05:56

V24 客客和

j6m3
j6m3 Dita 1,901, 06:10

V25 主和客

Altria Pendragon
Altria Pendragon Dita 1,901, 06:14

v26 已s
主主客

XiaoxiWang
XiaoxiWang Dita 1,901, 06:27

V27 客客主

JACK.LEE
JACK.LEE Dita 1,901, 06:34

v28 客主主

PollShan
PollShan Dita 1,901, 06:35

V29 S145

主客主

Let Bullet Fly
Let Bullet Fly Dita 1,901, 06:41

V30
客客客

bsword
bsword Dita 1,901, 06:51

v31 客主客

Dr IQ
Dr IQ Dita 1,901, 07:17

v32 主和客

Badman0316
Badman0316 Dita 1,901, 07:23

v 33 主主主

CMEAL
CMEAL Dita 1,901, 07:24

V34 和和和

Ka Me Ra
Ka Me Ra Dita 1,901, 07:30

V37
客和主

The Older
The Older Dita 1,901, 07:31

V36 客主主

yunfeiyang
yunfeiyang Dita 1,901, 07:31

v38 主主客

Alastair wolf
Alastair wolf Dita 1,901, 07:32

V39 客主主

a22456842
a22456842 Dita 1,901, 07:33

v40 主客主

water gun
water gun Dita 1,901, 07:41

v42 和和客

Concealment
Concealment Dita 1,901, 07:48

V43 客和客:

Refyzd
Refyzd Dita 1,901, 07:58

v44 客主和

LibertyAsia
LibertyAsia Dita 1,901, 08:00

v45
客和主

WTFxWTF
WTFxWTF Dita 1,901, 08:03

V46 主主主

brckone1
brckone1 Dita 1,901, 08:15

V47 和客主

csnes4208
csnes4208 Dita 1,901, 08:16

v48 和主客

smartedboy
smartedboy Dita 1,901, 08:43

v50 客和主

JackRodwell
JackRodwell Dita 1,901, 09:11

V52 和主客

jason 45
jason 45 Dita 1,901, 09:21

V53 主客客

CyrIsss
CyrIsss Dita 1,901, 09:45

v54 和主和

Sae Sama
Sae Sama Dita 1,901, 09:51

V 主客客

solonkwok
solonkwok Dita 1,901, 09:55

v56 客主和

TuBeed
TuBeed Dita 1,901, 10:40

v57 客和和

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.