Ambienti on/off

Join the new world

 

Διαγωνισμός Αρθρογραφίας: Α' 15νθήμερο Ιανουαρίου - Αποτελέσματα

Dita 1,901, 12:40 E Publikuar në Greece Greqia nga Ministry of Press GR


Ο Διαγωνισμός Αρθρογραφίας για το A' Δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε. Συνολικά, λάβαμε 151 ψήφους και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Σημειώνουμε πως δεν προσμετρήθηκαν οι ψήφοι πολιτών τρίτων χωρών.Τα αποτελέσματα μετά την καταμέτρηση των ψήφων είναι τα εξής :

1ος alkiviadis5 με 54 ψήφους
2ος Fedias με 33 ψήφους
3ος tsakali με 30 ψήφους
4ος manolios 7 με 29 ψήφους
5ος George The Mercifull με 18 ψήφους
6ος bill15 με 15 ψήφους
7ος ISXYROS με 9 ψήφους
8ος thrakiwths55 με 1 ψήφοΣυγχαρητήρια στον alkiviadis5 που πρώτευσε, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους αρθρογράφους για τη συμμετοχή. Ελπίζουμε τα όπλα που κερδίσατε να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εκ το Υπουργείο Τύπου
 

Komentet

Chaos0
Chaos0 Dita 1,901, 13:22

v

manolios 7
manolios 7 Dita 1,901, 13:26

για ένα ψήφο ρε γαμότο...

Chaos0
Chaos0 Dita 1,901, 13:26

"Εκ το Υπουργείο Τύπου"
δεν σημαίνει τίποτε...
Μάλλον
"Εκ του Υπουργείου Τύπου"
θέλατε να γράψετε !!...
: )

satlak
satlak Dita 1,901, 13:32

Ο τσακαλι δεν εχει να κανει δηλωση;

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Dita 1,901, 15:33

@satlak
θελει 200cc για να κανει δημοσια εμφανιση

George The Mercifull
George The Mercifull Dita 1,903, 06:02

Απλά παραθέτω κάτι που ίσως να μην υπέπεσε στην αντίληψή σας
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/6968733
Permanent Ban for multiple accounts...
hellene4 Day 1,894, 22:13
#8 kai #1

Επίσης κατά την καταμέτρησή μου το tsakali έλαβε 20 ψήφους από Έλληνες πολίτες και 7 από πολίτες με ξένο cs. Μια καταμέτρηση θα σας πείσει...
http://www.erepublik.com/en/article/-a-15-1-2201228/3/20#comments

Προσωπικά δεν έχω κέρδος από αυτά που παραθέτω αφού μένω πιο πίσω είτε έτσι είτε αλλιώς αλλά θεωρώ πρέπον να ειπωθούν!
Φιλικά Γιώργος

George The Mercifull
George The Mercifull Dita 1,903, 06:30

Επίσης,
ο Fedias έλαβε 28 ψήφους από Ελληνικά cs και 2 ψήφους από ξένα (1 Κυπριακό/1 Σερβικό),
ο manolios 7 σωστά έχει πάρει 29 ψήφους από Ελληνικά cs και 4 από ξένα (1 Κυπριακό/2 Σερβικά/1 Κινέζικο)
και εγώ 17 ψήφους Ελληνικών cs και 1 από ξένο (Κινέζικο).

Σαφώς κάποιοι έχοντες ξένο cs είναι Έλληνες, σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, αλλά επειδή ανακοινώθηκε πως δεν προσμετρήθηκαν οι ψήφοι πολιτών τρίτων χωρών, τα παραθέτω έτσι όπως τα βρήκα κι εγώ.

Όπως και να'χει συγχαρητήρια σε όλους τους αρθρογράφους και στους νικητές και μακάρι ο θεσμός να διατηρηθεί και τα βραβεία να καταναλώνονται πάντα προς το συμφέρον της eχώρας μας 🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.