Ambienti on/off

Join the new world

 

ПОДЕЛБА НА 100МКД ЦЦ И 30 КУ7 ТЕНКОВИ

Dita 1,903, 03:16 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Spanja nga Macedonian lion best

СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е

1.ВОТЕ
2.СУБ
3.ШАУТ ~SHOUT~ MORA !!!
4.PISETE VO KOMENTAR KOJ BROJ VOTE I SUB

5.DOBIVATE 30Q7 TENKOVI I 100MKD


5.ДОБИВАТЕ 30 КУ 7 И 100МКД

 

Komentet

00000000000000000
00000000000000000 Dita 1,903, 03:29

Vote 2 , Old SUB + Shout

The Generall
The Generall Dita 1,903, 03:30

v 3/ s 1254 + Shout

GHRrecall
GHRrecall Dita 1,903, 03:30

4 oldsub add shout

General Aleksandar the Great
General Aleksandar the Great Dita 1,903, 03:30

5 1255

Hard n Heavy
Hard n Heavy Dita 1,903, 03:31

v 6, old sub

BlackTeaSC
BlackTeaSC Dita 1,903, 03:34

V 7 +S 1258 +shout

Marcus Attilius
Marcus Attilius Dita 1,903, 03:36

v8 sub old + Shout

shayumin
shayumin Dita 1,903, 03:37

V9 S1259 shout

larrasian
larrasian Dita 1,903, 03:38

v10 sub old

OILEDCOLA
OILEDCOLA Dita 1,903, 03:39

V11+S1260+shout

vincenty0628
vincenty0628 Dita 1,903, 03:40

v12 s1261 shout

yunfeiyang
yunfeiyang Dita 1,903, 03:41

V13 S1262

picopevalo
picopevalo Dita 1,903, 03:41

v14 sub1263

doktor dominator
doktor dominator Dita 1,903, 03:42

v 15 sub od porano + shout

SeJRuS III
SeJRuS III Dita 1,903, 03:43

v16+old sub+shout

PuflaBT
PuflaBT Dita 1,903, 03:45

v19 s 1966

vilnev mkd
vilnev mkd Dita 1,903, 03:45

v17 sub 1264

IvanVIK
IvanVIK Dita 1,903, 03:48

v20 s1265 shout

busavg
busavg Dita 1,903, 03:50

1266 / 21

vilkas088
vilkas088 Dita 1,903, 03:52

v22 s1268 + shout

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,903, 03:52

v23 old sub +s

fipil10MKD
fipil10MKD Dita 1,903, 03:54

v 25 sub od porano

Zap6
Zap6 Dita 1,903, 03:54

27/old

MiNed
MiNed Dita 1,903, 03:54

v22 + s1269 + shout + add

Lefter2
Lefter2 Dita 1,903, 03:56

v 28 old subs + shout

Linole Um
Linole Um Dita 1,903, 03:58

v32 s 1273

0pT1oN K1LLeR MkD
0pT1oN K1LLeR MkD Dita 1,903, 03:58

30\1274 + шот

TashaMKD
TashaMKD Dita 1,903, 03:58

sub 31
vote1272
+ shout

Alirize
Alirize Dita 1,903, 03:59

v33 ,old sub + shout

Nicu Maels
Nicu Maels Dita 1,903, 04:00

v34 oldsub shout

MKDpedza
MKDpedza Dita 1,903, 04:01

v35s1276+shout+add

Alexis M. Pasichny
Alexis M. Pasichny Dita 1,903, 04:02

36/1277+ shout

Baby. Bullet
Baby. Bullet Dita 1,903, 04:03

38/1279

opetijaovde
opetijaovde Dita 1,903, 04:05

v37 s1278 shout

Zhonga
Zhonga Dita 1,903, 04:05

sub odamna
v-39 + shout

binoMKD
binoMKD Dita 1,903, 04:06

v40 s1281 + SHOUT

Gago0o
Gago0o Dita 1,903, 04:08

v 42 + s1282 + shout

BagaturBG
BagaturBG Dita 1,903, 04:08

41/1282

Благодаря!

о7-о8

MaRckOoZ
MaRckOoZ Dita 1,903, 04:08

v44 sOld + SHOUT

Aleksandar l Makedonski
Aleksandar l Makedonski Dita 1,903, 04:09

v43 sub 1283

JoacoRColl
JoacoRColl Dita 1,903, 04:09

v45 s1284

SandeObrajan
SandeObrajan Dita 1,903, 04:11

v46s1284+shout

Tito1987
Tito1987 Dita 1,903, 04:11

v47s1285 +shout

swampy in the house
swampy in the house Dita 1,903, 04:13

v49 s od porano +add + shout +vrati 🙂

Gatodumas
Gatodumas Dita 1,903, 04:14

v49 s1286 + shouted

pera123456
pera123456 Dita 1,903, 04:16

v53 s1285 +shot

CRNI VUK 88
CRNI VUK 88 Dita 1,903, 04:16

55/1287 shout

Glow Serb
Glow Serb Dita 1,903, 04:17

v57 s old

Palan4e
Palan4e Dita 1,903, 04:17

v 52. sub 1286. + shout

Koljo the Macedonian
Koljo the Macedonian Dita 1,903, 04:17

v 51 / old sub 1285 + Shouted

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.