Ambienti on/off

Join the new world

 

Мала поделба - 1 q7 оружје и 100q2 храна (Завршено)

Dita 1,891, 14:28 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga F.A.Oprosti II

За да ги добиете 1 q7 тенка и 100-те q2 храна, треба да ги направите следниве чекори :
1.Vote на статијата.
2.Subscribe на весникот.
3.Shout-да ја разгласите статијата.
4.Да ги напишете бројот на v+s подоле во коментарите.

 

Komentet

dia761
dia761 Dita 1,891, 14:32

v 3 s old

bojko3131
bojko3131 Dita 1,891, 14:33

v2 s old

MACEDON.P4
MACEDON.P4 Dita 1,891, 14:46

100 s 4 v + shout

Dadidk
Dadidk Dita 1,891, 15:06

5 / 100

Golem Opaljac
Golem Opaljac Dita 1,891, 15:14

v+s nema potreba da mi delis o7

djambaz1
djambaz1 Dita 1,891, 15:14

v7 s star

KICEVO1991
KICEVO1991 Dita 1,891, 15:17

101 s + 8 v + shout

Aleksandar136
Aleksandar136 Dita 1,891, 15:18

102 s + 9 v + shout

LAVCANI
LAVCANI Dita 1,891, 15:19

103 s + 10 v + shout

Zmieborec
Zmieborec Dita 1,891, 15:49

v11 s104 + shout

AckataBt
AckataBt Dita 1,891, 16:00

12 v / sub od porano 🙂 + shout

prostokreten
prostokreten Dita 1,891, 16:02

v13sub106 +shout

Aragorn MKD
Aragorn MKD Dita 1,891, 16:09

104 / 14 / s

Runnern
Runnern Dita 1,891, 16:25

v15 s 105

Mr.Santino
Mr.Santino Dita 1,891, 16:44

o7

S.Arsenov
S.Arsenov Dita 1,891, 17:33

16/old sub+shout

aero73
aero73 Dita 1,891, 18:20

v17 sub old

Reptileee
Reptileee Dita 1,891, 21:51

19/106 shout

zoran4321
zoran4321 Dita 1,892, 23:57

v20s107

Otem
Otem Dita 1,892, 03:59

v21 s108

3v3rything
3v3rything Dita 1,892, 04:34

v22 sub od porano

Sanja Sanjic SAN
Sanja Sanjic SAN Dita 1,892, 05:36

23 V - 109 Sub

RyzeGR
RyzeGR Dita 1,892, 06:37

v24+s105

kronos777
kronos777 Dita 1,892, 06:44

v25 s106

Milos 1389
Milos 1389 Dita 1,892, 07:37

Glas 26,pretplata od ranije + razglas

borjanthemkd
borjanthemkd Dita 1,892, 08:01

gotovo 🙂

devil04
devil04 Dita 1,892, 08:01

v28 s108+shout

Marcus Attilius
Marcus Attilius Dita 1,892, 08:07

v29 sub old + Shout

DarsDars
DarsDars Dita 1,892, 08:33

v30 s109 + shout

Macedonian lion best
Macedonian lion best Dita 1,892, 08:43

v s

simmonna
simmonna Dita 1,892, 09:10

34/old add shout

Bright Sight
Bright Sight Dita 1,892, 10:27

35 / sub od porano / shout

CFCBG
CFCBG Dita 1,892, 10:34

36/111

Macedonn 1
Macedonn 1 Dita 1,892, 11:59

v37 sub111 + add + shout

Zlatko Nikodinovski
Zlatko Nikodinovski Dita 1,892, 13:28

38/138+ shout

ManKIcHo
ManKIcHo Dita 1,893, 02:10

V39/Sub115

LoganMKD
LoganMKD Dita 1,893, 02:24

40/116

skandalna
skandalna Dita 1,893, 03:30

41/117

dgorgi
dgorgi Dita 1,893, 04:06

v42/sub star

sucwright
sucwright Dita 1,895, 13:05

45/old sub

Frost mw3
Frost mw3 Dita 1,902, 01:54

v 46/old sub

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.