Ambienti on/off

Join the new world

 

Τι είναι άσπρο και βολικό;

Dita 1,948, 09:32 E Publikuar në Greece Greqia nga panosxx

- Τι είναι άσπρο και βολικό;

- Η βολική αρκούδα!

 

Komentet

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.