Ambienti on/off

Join the new world

 

Смешни клетви

Dita 1,925, 15:47 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga alexander95

Најсмешните клетви
1. Да даде Господ да ти се дупне гумата од колата кога ќе идеш на одмор.
2. Да даде Господ Жан Митрев матичен да ти биде.
3. Да даде Господ да те фати пролив во приградски автобус.
4. Да даде Господ да се заљубиш у лажен профил.
5. Да даде Господ автобусот семејна кола да ти биде.
6. Да даде Господ само на некролог да се смееш.

7. Да даде Господ, да родиш дете без коски, цел живот како пача низ куќа да го собираш.
8. Кој ме мрази, шлепер да го згази.
9. Да даде Господ, децата на мене да ти личат.
10. Да даде Господ да ти се удави детето во расолница.
11. Да даде Господ да се удавиш додека те ранат на инфузија.
12. Да даде Господ, да добиеш наградно патување 3 месеци со Боки 13.

13. Да даде Господ да имаш 3 хектари тутун, а женати на комшијата да му го пуши. (тутунот)
14. Да даде Господ трактор да те исшлајфа!
15. Да даде Господ Цацко да ти пее ”Нек ти јутро мирише на мене”.

 

Komentet

Plainswalker
Plainswalker Dita 1,925, 21:13

Plainswalker disapproves this article

BoNaNoXxXoNaNoB
BoNaNoXxXoNaNoB Dita 1,926, 17:27

drvo nevideno si

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.