Ambienti on/off

Join the new world

 

Раздача булок подрастающему поколению

Dita 1,923, 02:57 E Publikuar në Russia Rusia nga mimo krokodil

Некто mimo krokodil продолжает поддерживать подрастающее поколение игроков. Ежедневно выдаём каждому нуждающемуся булок на 1200 хп.

Будьте внимательны, заявки оставлять в форме, не в комментариях!

Требования:
❶ Российское гражданство;
❷ Сила менее 2500;
❸ 300 единиц свободного места на складе
❹ Оставить заявку в форме: http://bit.ly/SINpKF

не стесняйтесь заполнять форму каждый день, не дожидаясь новой статьи!


 

Komentet

Antropophag
Antropophag Dita 1,923, 02:59

1

mimo krokodil
mimo krokodil Dita 1,923, 03:56

Симуст негодует.

Narbank
Narbank Dita 1,923, 03:07

07

Nemethea
Nemethea Dita 1,923, 05:10

o7

MihaHan
MihaHan Dita 1,923, 05:42

07

Logrestino
Logrestino Dita 1,923, 14:44

07

Master 0f All Puppets
Master 0f All Puppets Dita 1,924, 09:32

vote!

Alextreme
Alextreme Dita 1,926, 00:51

v

Voyager798
Voyager798 Dita 1,927, 04:57

V 🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.