Ambienti on/off

Join the new world

 

أسعار الشراء و البيع

Dita 1,914, 05:17 E Publikuar në Egypt Kina nga hamada khattab

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
اولا شروطنا لشراء منتجاتكم
1- ان يكون اللاعب معه الجنسيه المصريه فى اللعبه
2- لن نشترى من اى لاعب اى منتج قد اشتراه منا الا بعد 5 ايام من البيع
مثال لاعب اشترى طعام المستوى الأول منا و يريد بيعه
فلن نشتريه منه الا بعد 5 أيام لايقاف السوق السوداء
3- يرسل اللاعب طلب البيع لنا و يرسل المنتج و فى خلال 24 ساعه على الأكثر سندفع له المبلع المراد

شروط بيعنا للمنتجات
1- ان يكون اللاعب مصرى حقيقى
2- ان يكون اللاعب مستواه 25 او اقل
اسعار الشراء
ملحوظه :Q تعنى مستوى الأكل او عدد نجومه
Food :
Q1 : 0.03
Q2 : 0.05
ََQ3 : 0.07
Q4 : 0.13
Q5 : N/A
Q6 : 0.29
Q7 : N/A
Weapon
Q1 : 0.15
Q2 : 0.29
Q3 : 0.63
Q4 : N/A
Q5 : 1.6
Q6 : N/A
Q7 : 6.98
أسعار البيع
Food
Q1 : 0.03
Q2 : 0.05
ََQ3 : 0.07
Q4 : 0.12
Q5 : 0.21
Q6 : 0.29
Q7 : 0.84
Weapon
Q1 : 0.15
Q2 : 0.28
Q3 : 0.5
Q4 : 0.8
Q5 : 1.45
Q6 : 2.8
Q7 : 6.8

 

Komentet

Magic Isis
Magic Isis Dita 1,914, 07:01

voted

Zordacz Dita 1,914, 11:18

Komenti u fshi

Ahmed A.M
Ahmed A.M Dita 1,914, 13:07

V

Saif1942 Dita 1,914, 13:28

Komenti u fshi

Saif1942
Saif1942 Dita 1,914, 13:28

Vx2

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.