Ambienti on/off

Join the new world

 

身痕之作...唔鍾意可以無視

Dita 1,911, 12:36 E Publikuar në China Bullgaria nga Let Bullet Fly

平時大家派包派坦...是不是覺得很麻煩
又要擔心有沒有發多遍,又要擔心有些貪心鬼...
小弟趁假期無事做,所以改良了一個希望可以方便大家的工具。
工具在此
注:現時版本為.NET Framework 4.0版本,3.0之版本將不日發放

首先要複製文章連結:注意頁數及之後的那個數字皆不需要,否則將用不到。


其次需要記下留言數目就可以了。之後打開工具(tools.exe),把剛才記下的兩樣都搬過來 ,然後按"Generate"鍵。經過一陣的等待(等候時間跟回覆數有關係的),之後重複的連結已被刪除,另外除EC人外其他國藉的人名字都會用紅色做記號如下圖:可在大家按下連結後,出現的卻是...這問題我研究了幾個月都不明白。雖然像是荒謬,卻有解決方法。

就是。。。用GOOGLE文件處理解決了...希望對大家派包有所幫助。另外如果大家有甚麼意見/要求改善/問題都可以直接PM我唷


 

Komentet

Blue.S
Blue.S Dita 1,911, 15:17

⊙o⊙!

calvin123
calvin123 Dita 1,911, 16:19

v5

Yech
Yech Dita 1,911, 18:44

雖不明但覺厲害

Fantastical
Fantastical Dita 1,911, 19:13

v8,好东西

VLKR
VLKR Dita 1,911, 19:23

讚!!

shayumin
shayumin Dita 1,911, 21:26

V

Master_luck
Master_luck Dita 1,911, 22:25

正野

Peter HT
Peter HT Dita 1,912, 23:58

苦力恩物

pura216
pura216 Dita 1,912, 00:11

o7

Angelmaycry Dita 1,912, 01:36

Komenti u fshi

Angelmaycry
Angelmaycry Dita 1,912, 01:50

刪掉了還留我的名字幹啥....

GHOSTMO
GHOSTMO Dita 1,912, 02:02

凡走過,必留下痕跡

Angelmaycry
Angelmaycry Dita 1,912, 02:04

心諗....___

Angelmaycry
Angelmaycry Dita 1,912, 02:03

XP用唔到....

Let Bullet Fly
Let Bullet Fly Dita 1,912, 02:16

我校番低個VER先....唔好意思

yunfeiyang
yunfeiyang Dita 1,912, 06:01

我的XP系统怎么运行不了,一运行死机了

Congmingkeaiyoujiecao
Congmingkeaiyoujiecao Dita 1,912, 06:25

LBF是文物双全的咳血家啊!

Xenon Ng
Xenon Ng Dita 1,912, 06:58

強力V

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.