Ambienti on/off

Join the new world

 

無頭雞不愛我了

Dita 1,911, 03:19 E Publikuar në China Kina nga Epic NooB

請給我5G。
Please give me only 5 gold.

 

Komentet

jeffreyching
jeffreyching Dita 1,911, 10:02

明天請早

VLKR
VLKR Dita 1,911, 19:25

369

DanielKuo
DanielKuo Dita 1,911, 22:11

0.0\~/

calpamomo
calpamomo Dita 1,912, 21:51

369

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.