Ambienti on/off

Join the new world

 

天皇陛下万歳!

Dita 1,910, 11:39 E Publikuar në Japan Japonia nga Koppanyi Ferenc

The Mount Fuji in Chubu region: one of the most important symbols of Japan

I'm so glad that I can't tell you! I had great confidence of success of the operation "Stinky Tofu", but it's so good to see, if one of your ideas works perfectly. The secret was the timing (the Chinese New Year) and of course the self-sacrifice of the eJapanese people.

Thank you, fellow citizens!

Ten Thousand Years!
 

Komentet

Disznokiraly
Disznokiraly Dita 1,910, 11:54

o7

Geezus
Geezus Dita 1,910, 11:54

It was an epic victory!
\☺

robi2202
robi2202 Dita 1,910, 11:56

Hail eJapan 🙂

Egyefene
Egyefene Dita 1,910, 12:52

Hail eJapan!

Tanakajd
Tanakajd Dita 1,910, 12:55

v+s

Oraizan
Oraizan Dita 1,910, 13:04

It was good, many people worked together who are usually fighting.

Ten Thousand Years! o7

Amamiya Mii
Amamiya Mii Dita 1,910, 13:21

Now 2 regions left ^^

gyika
gyika Dita 1,910, 13:22

o7.
Next time ask for my help too.

Koppanyi Ferenc
Koppanyi Ferenc Dita 1,910, 13:25

Some people worked against the other e Japanese... I want to see their seppuku.

Dio Arachna
Dio Arachna Dita 1,910, 13:59

Ten Thousand Years!

Kazami Yuuka
Kazami Yuuka Dita 1,910, 15:48

We shall behead them koppanyi, but also while we're at it, why not behead certain people who has done counter-productive things in terms of governing the last couple of terms aswell?~ Now leave me and my Chubu alone : I

Arari Kara
Arari Kara Dita 1,910, 20:07

Hail eJapan!

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,910, 22:23

Hail eJapan! ^w^

Kantaaa
Kantaaa Dita 1,911, 00:57

Our ancestors live in peace under mount Fuji now, but still, the path to eJapan glory lays open before us, and we shall walk it with pride !

Ten thousand years !

Koppanyi Ferenc
Koppanyi Ferenc Dita 1,911, 05:18

I hate this new comment system...

wolf cen
wolf cen Dita 1,911, 06:34

v

AdjiForce
AdjiForce Dita 1,911, 06:49

Hail Serbia

Veprina 22
Veprina 22 Dita 1,911, 14:23

Yes, we have allies, you have money. Check diference in value...

Robert E.Lee 1861
Robert E.Lee 1861 Dita 1,911, 15:09

o7

Sanoyel Doenza
Sanoyel Doenza Dita 1,912, 05:48

' Hail Serbia' Wth? LOL. +1

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.