Ambienti on/off

Join the new world

 

【花媽】新手們戰場請注意

Dita 1,906, 21:31 E Publikuar në Republic of China (Taiwan) Republika e Kinës (Tajvan) nga Chen G

NekisseAz 小叮嚀
新人們~過52%就別再點戰鬥了,當上面那根藍色的棒棒比紅色棒棒長的時候,多的傷害就完全浪費掉了。因為輾人而被輾、因為被輾而輾人這樣互燒的話,在真正需要大家力量的時刻,感到無力的人真的會是自己哦。「珍惜D1生命 ─ 52%領先後、請把滑鼠移開戰鬥/FIGHT的按鈕


藍色那條超過52% 就請手移開戰鬥吧
不要把過於的火力投資上去 並不會得到獎勵 除了可能BH之外
碾到自己人有時還會反目成仇 放下屠刀留著等下一回合吧\|/

想要戰場方便點可到這下載插件http://goo.gl/W1kiz
GOOGLE請先安裝Tampermonkey
火狐安裝Greasemonkey
火狐安裝教學文

52%阿 切記阿!! 就當作下一次樂透開出來的號碼 一定要記得阿 不過好像沒52號?!

 

Komentet

bbg22
bbg22 Dita 1,906, 21:37

V @@

pIR33
pIR33 Dita 1,906, 21:38

V
二香orz```

shayumin
shayumin Dita 1,906, 21:45

V

Bahaha
Bahaha Dita 1,906, 21:47

v

peopleHK
peopleHK Dita 1,907, 23:58

v

bsword
bsword Dita 1,907, 00:43

V

archorn
archorn Dita 1,907, 07:22

V

csnes4208
csnes4208 Dita 1,907, 07:26

V

CyberVirus1207
CyberVirus1207 Dita 1,907, 15:47

v

watermelonTW
watermelonTW Dita 1,911, 09:25

V 0.0+

Do it more
Do it more Dita 1,912, 21:41

V 新手受教良多~

archangeljibril
archangeljibril Dita 1,914, 07:48

v

8igtiger
8igtiger Dita 1,920, 03:22

V

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.