Ambienti on/off

Join the new world

 

ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА

Dita 1,906, 10:44 E Publikuar në Bulgaria Bullgaria nga attitt0
Въпреки, че доста хора са ми казвали дане си купувам кола с емблема на Лъвче, Борче или Пич*а, също много хора казват, че возията им е страхотна. 🙂

Искам да известя всички от ,
че ще получат по 3 К7 оръжие и по 500 енергия благодарение на ТролБГ,Комадор,Дюк Вълкът и мен разбира се... 🙂

Разбира се и , че и всеки нов член ще може, да се възползва от това раздаване!

За шаут :
ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2208430/1/20
 

Komentet

Pycko
Pycko Dita 1,906, 10:49

Ъ?

Darth Zayakous
Darth Zayakous Dita 1,906, 10:57

"кола с емблема на Лъвче, Борче или Пич*а"
е това е най-якото описание на френските коли, а за возията им не знам ама мисля че и там доста издишат, изобщо не стават, докато за дупето на снимката бих го опънал, както ги изрезвам тия коли с гоуфо на всеки светофар.

Gavro77
Gavro77 Dita 1,906, 10:57

мачка пичка и елхичка

tedkata
tedkata Dita 1,906, 10:58

o7

attitt0
attitt0 Dita 1,906, 10:59

Е от гоуфо по бързо няма 🙂 хахах

krekx
krekx Dita 1,906, 11:20

Gavro77Day 1,906, 10:57
23m ago
мачка пичка и елхичка.,.................................😁))))))))))))))))))))))))))

No face No name No number
No face No name No number Dita 1,906, 11:20

vot

Hunter of Medals
Hunter of Medals Dita 1,906, 11:22

вот шаснайси 😉

GubaOtrovna
GubaOtrovna Dita 1,906, 12:23

Вот за дупето (;

Biropiec
Biropiec Dita 1,906, 12:37

attitt0

"Е от гоуфо по бързо няма хахах "

Хеле пък ако е с Пернишка регистрация

georgi321
georgi321 Dita 1,906, 12:55

Вот 😉

attitt0
attitt0 Dita 1,906, 13:00

Биропиец
Там гоУФОвете са като винкела - нямат равни. 🙂

hamed ip 2
hamed ip 2 Dita 1,906, 22:34

v35

OptimussPrime
OptimussPrime Dita 1,907, 02:46

вот

Bobuuu
Bobuuu Dita 1,907, 04:36

1 godina sa perfektni posle podmqna trqbva 🙂 i pak stavat perfektni :}

Bobuuu
Bobuuu Dita 1,907, 04:38

v44 🙂

tsakali
tsakali Dita 1,907, 06:33

46/1142 shouted,added

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.