Ambienti on/off

Join the new world

 

[熊胖]~刷存在感~ (移動教學)

Dita 1,906, 04:35 E Publikuar në Republic of China (Taiwan) Republika e Kinës (Tajvan) nga bbg22

大家好 今天辛苦的擊退 e美國了 o7

e美國沒卵蛋不敢打賽亞人

上次報紙突破 100v感謝大家

我們小隊長rommelTaiwan鼓勵我們寫報紙

為了小隊長的獎勵繼續努力---移動---

首先點自己的頭像下面的 ID (紅色框框)
然後選取自己想去的地方 地名 就可以移動拉
下面這張是他的換算表 移動一格是 20TWD (台灣 B4)

非國內移動會有*符號+20TWD大概就這些吧 😁

如有有補充 可以跟我說喔 謝謝 😇

有看過報紙的麻煩按 V 一下啊~感謝~


^______^a下次見!
 

Komentet

Godbird
Godbird Dita 1,906, 04:39

V1 YA

bbg22
bbg22 Dita 1,906, 04:40

v神

amigo2011
amigo2011 Dita 1,906, 04:47

v 鳥

Undead.Kenny
Undead.Kenny Dita 1,906, 04:52

v 必

shayumin
shayumin Dita 1,906, 04:56

V須 名

linya9896
linya9896 Dita 1,906, 05:09

V死

beefa
beefa Dita 1,906, 05:34

V15
那個地圖分區很實用.

910132
910132 Dita 1,906, 06:47

V25

Apex Pirate
Apex Pirate Dita 1,906, 09:40

v38已S
今天才看到這表 @@

fdn999
fdn999 Dita 1,906, 16:15

V 推!!!!!!

Patricklai
Patricklai Dita 1,906, 16:42

V

Circlebox
Circlebox Dita 1,914, 18:00

V+S

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.